Shakshuka Resepti

Shakshuka Resepti. Vaikeasta nimestään huolimatta lämmittävä shakshuka on superhelppo valmistaa! Selvennys, kananmunia tomaattikastikkeessa, ei liioin kuulostanut yhtään houkuttelevammalta.

Shakshuka Pinaatilla Ja Fetalla | Avokadoa&Sitruunaa
Shakshuka Pinaatilla Ja Fetalla | Avokadoa&Sitruunaa from avokadoajasitruunaa.fi

Niin löytyi myös tämä resepti, jossa shaksuka oli toteutettu lammaspullien kanssa. Tee tomaattimassaan pari aukkoa ja riko niihin kananmunat. Silppua chilit, sipulit ja paprika.

Kotikokista Löydät Ohjeet Siihen, Miten Shakshuka Valmistetaan.


Shakshuka is an easy, healthy breakfast (or any time of day) recipe in israel and other parts of the middle east and north africa. Mausteisessa tomaattikastikkeessa muhitetut kananmunat toimivat sekä aamiaisruokana että iltapalana. Kuullota sipuleita, chiliä, kesäkurpitsaa ja mausteita pannulla noin 3 minuutin ajan.

Lisää Tomaatit Ja Vesi Pannuun.


Shakshuka on herkullinen ja nopea yhden pannun arkiruoka, joka sopii niin lounaaksi kuin myös brunssille. Vaikeasta nimestään huolimatta lämmittävä shakshuka on superhelppo valmistaa! Etenkin täällä reissussa, kun säät eivät vastaa suomen kelejä (mikä ainakin minunlaiselle vilukissalle on erittäin positiivinen asia), eikä hiljalleen koittavaa kevään valoisuutta koe 12h.

Kuullota Voissa Ja Öljyssä Silputtua Sipulia, Siivutettua Valkosipulia Ja Chilirouhetta Hetki Kattilassa Tai Isolla Pannulla.


Kuumenna öljy isossa, uuninkestävässä pannussa. Heat extra virgin olive oil in a large heavy skillet or pan. Vaikean nimen takana on superhelppo brunssisuosikki.

Kirjaimet Eivät Oikein Asettuneet Suuhuni, Eikä Minulla Ollut Aavistustakaan, Mistä Oli Kyse.


Älä sekoita shaksukaa enää tässä vaiheessa. It’s a simple combination of simmering. Shakshuka on siitä hieno ruokalaji, että sitä voi tuunata omien mieltymysten mukaan mielin määrin.

Shaksuka On Tunisialaista Alkuperää Oleva Munaruoka.


Ripottele suolaa kananmunille ja koristele shaksuka mintun lehdillä. Yrteillä ja juustolla höystetyllä munakkaalla pärjää hyvin lounaallakin, etenkin kun lisänä tarjoaa rapeakuorista leipää. Silppua chilit, sipulit ja paprika.