Aito Sacherkakku Resepti

Aito Sacherkakku Resepti. Koristeena yksinkertainen suklaalaatta, jossa lukee sacher. Aito sacher on kakku tai torttu, jonka välissä on aprikoosihilloa ja päällä suklaakuorrutus.

Aito Sacherkakku (Sachertorte) | Maku
Aito Sacherkakku (Sachertorte) | Maku from www.meillakotona.fi

Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Koristeena yksinkertainen suklaalaatta, jossa lukee sacher. Suklaaneliöihin eli brownieihin löytyy kolme.

Ihanan Suklainen, Kostea, Mehevä, Pehmeä, Ja Kaikkea Mitä Voi Suklaakakkupohjalta Toivoa!


Sekoita leivinjauhe jauhoihin erillisessä kulhossa ja lisää kuivat aineet taikinaan. Valuta kirskikkatomaatit, laita ne kattilaan ja lisää kaikki muut ainekset. Toisaalta on tärkeää kunnioittaa sacherkakun luonnetta ja tehdä kakku niin, että se on yhä esikuvansa veroinen.

Sen Leivonnassa Ei Suklaata Ole Säästelty.


Nimittäin niin ihana suklaakakkupohja, ettei tosikaan! Niistä syntyy yksi maailman kuuluisimmista leivonnaisista, sacherkakku, ja sitä aitoa versiota pääset maistamaan vain itävallassa! Klassikkoherkun aito resepti on pure wow’n mukaan salaisuus, mutta lukuisat kotikokit ovat tehneet siitä omia versioitaan.

Laita Uuni Kuumenemaan 175 Asteeseen.


Tämä resepti pitää sisällään aprikoositäytettä ja aitoa belgialaista suklaata. Jokin osa leipomuksesta tulee olla paistettu uunissa. Resepti on äitini, joten se ei ole ehkä ihan se aito ja oikea, mutta minulle se on juuri se sacher, mihin olen tottunut.

Fazer Sacherkakku On Leivottu Perinteisen Ohjeen Mukaan Suklaan Ja Aprikoosimarmeladin Ihanaksi Liitoksi.


Lupasin viime postauksessa, mikä löytyy täältä, tehdä sacherkakusta erillisen jutun, joten tässä tulee ohje. Sacherkakun te kinuskit äänestitte toivekakkureseptiksi viime kuussa. Aito resepti on salainen ja sacher hotellin kokki säilyttää sitä kassakaapissa.

Aito Sacherkakku (Sachertorte) 2 H 15 Min.


Riko kananmunat kulhoon ja lisää sokeri. Ihana suklainen ja pehmeä herkku ei syystä ole klassikko. Café sacher itävallassa tarjoilee sitä aitoa sacherkakkua.