Runebergintorttu Ohje

Runebergintorttu Ohje. Sekoita kulhossa öljy, fariinisokeri, omenasose, manteliaromi ja suola. Silloin et tarvitse erillisiä vuokia ja saat leikattua makupaloja niin pieniä kuin isoja.

Runebergintortut | Makeat Leivonnaiset | Yhteishyvä
Runebergintortut | Makeat Leivonnaiset | Yhteishyvä from yhteishyva.fi

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Paistossa käytän amerikkalaisia muffinssivuokia ja kostutan vadelmamehulla. Isommalle joukolle voi leipoa mehevän runeberginkakun.

Vatkaa Voi Ja Sokerit Vaahdoksi.


Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle. Lisää jauhoseos taikinaan koneen käydessä puolella nopeudella. Isommalle joukolle voi leipoa mehevän runeberginkakun.

Tämän Reseptin Runebergintortut Ovat Hieman Kevyempiä, Mutta Silti Ihanan Meheviä.


Ohje kiia renko kuva heidi korhonen. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Jaa taikina leivosvuokiin ja paista noin 20 minuuttia.

Paistossa Käytän Amerikkalaisia Muffinssivuokia Ja Kostutan Vadelmamehulla.


Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit vaahdoksi. Jaa taikina paperisiin tai voideltuihin metallivuokiin. Sekoita kulhossa öljy, fariinisokeri, omenasose, manteliaromi ja suola.

Osa Taikinan Rasvasta On Korvattu Kermaviilillä.


Luo ruskealla langalla aloitulenkin ympärille 8 ks. Voit myös nauttia runebergintortut ilman kostuketta rapeina. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä maidon kanssa.

Lisää Ne Taikinaan Ja Sekoita Taikina Tasaiseksi.


Tässä kuitenkin perinteitä noudattaen minun versioni: Vielä saatan keretä (ennen virallista päivää 5.2.) leipoa jonkun uuden version tästä perinneleivonnaisesta. Kodin kuvalehti on lisännyt 732 reseptiä.