Omenahillo sopii luumumarmeladin sijaan myös jouluisiin tähtitorttuihin. Kuori ja kuutioi omenat nopan kokoisiksi. Jos pakastat hillon, voit vähentää sokerin määrää.
Kotikokista Löydät Ohjeet Siihen, Miten Omenahillo Valmistetaan.
Lisää kaneli ja tarjoa hilloke lämpimänä jäädykkeen kanssa. Tee uuniomenahillo happamista omenoista ja lisää sitruunanmehua tasapainottamaan makeutta. 5 4 3 2 1 0.
Omenahilloke Keitä Vettä, Sokeria Ja Kanelitankoa Tai Inkivääriä Noin 10 Minuuttia.
Pilko omenat suoraan isoon kattilaan. Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat pieniksi paloiksi. 5 dl omenalohkoja (valkeaa kuulasta) 1/2 dl vettä.
Keitä Noin 15 Minuuttia, Kunnes Omenat Pehmenevät.
Jos et halua kovin makeaa hilloa, siihen on lisättävä säilymistä ja hyytymistä edistäviä aineita. Huuhtele omenat, paloittele kattilaan (10l) ilman siemeniä. Kanelilla ja muskottipähkinällä maustettu omenahillo säilöö omenasadon hedelmät.
Jos Haluat Tehdä Omenahillon Terveellisesti Täysin Ilman Sokeria, Se Onnistuu Muutamalla Niksillä.
Kotimainen omena kruunaa syksyn ruokapöydän. Reseptistä tulee noin neljä litraa karamellisoidun. 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä.
Itse Tehty Omenahillo Maistuu Herkulliselta Mm.
Reseptit • hillot, mehut ja. Laita kaikki ainekset kanelia lukuun ottamatta kattilaan ja keitä viitisen minuuttia, kunnes omenat hiukan pehmenevät. 2 sitruunan kuori ja mehu.