Ketsuppi Resepti

Ketsuppi Resepti. Kotiketsupin voi maustaa vaikka chilillä tai grillimausteella. Ketsuppi säilyy kylmässä useita kuukausia ja sen voi myös pakastaa.

Kotitekoinen ketsuppi Resepti
Kotitekoinen ketsuppi Resepti from www.kotikokki.net

Hauduttaminen ei ole tomaattikastikkeelle välttämätöntä. Kuullota sipuli paksupohjaisessa kasarissa, lisää tomaattipyree, sokeri, viinietikka, tomaattimurska ja timjaminoksa. Avoin sileää tätä ketšupia voidaan varastoida noin kuusi viikkoa.

Itsetehdyn Ketsupin Maukkuus Vie Kielen Mennessään.


Lisää joukkoon kokonainen chilipalko, jonka on halkaistu auki. Aikaisempi paholaisenhillon resepti oli tosi suosittu. Muutama lukija kyseli myös itse tehdyn ketsupin reseptin perään, joten sekin tulee nyt tässä, olkaapas hyvät.

Helppo Resepti Itsetehtyyn Ja Makoisaan Ketsuppiin!


Ketsuppi on varmaan yksi maailman käytetyimpiä pöytämausteita. Anna kiehua runsaan puolen tunnin ajan, eli kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja soseuta sitten seos sauvasekoittimella. Hienonna tomaatit, paprikat ja kuoritut sipulit.

4 Tl Säilöntäainetta (Nestemäinen Atamon) Valmista Itse Tehty Ketsuppi Näin:


Me ja kumppanimme säilytämme ja/tai käytämme laitteella olevia tietoja, kuten evästeitä, ja käsittelemme henkilökohtaisia tietoja, kuten yksilöllisiä tunnisteita. Maukas kastike on tärkeä osa pizzan valmistusta, jos haaveilet täydellisestä lopputuloksesta. Säilö kesän tomaatit talteen itse tehtyyn ketsuppiin.

Kotikokista Löydät Ohjeet Siihen, Miten Kotitekoinen Ketsuppi Valmistetaan.


Ota kokeiluun meillä snellmanilla hyväksi todettu resepti! Ketsuppi säilyy kylmässä useita kuukausia ja sen voi myös pakastaa. Mittaile ainekset kattilaan ja ala hauduttaa pienellä liekillä kannen alla.

Kauppojen Ketsuppihyllyillä On Runsaasti Valinnanvaraa.


Säilö kuuma ketsuppi puhtaisiin, kuumiin purkkeihin ja sulje heti. Kotitekoinen ketsuppi on myös loistava lahjaidea ystävälle tai tutulle. Kasta tomaatit kiehuvaan veteen ja kuori ne.