Sinisimpukat Resepti

Sinisimpukat Resepti. Pese simpukan panssarit huolellisesti kylmän juoksevan veden alla. Ei yhtään hullumpi idea vastaanottaa myös uusivuosi simpukoiden seurassa.

Sinisimpukat - Resepti | Kotikokki.net
Sinisimpukat - Resepti | Kotikokki.net from www.kotikokki.net

Simpukat voi tarjota sellaisenaan tai juuresten. Kuivaa kampasimpukan lihat ennen paistamista huolellisesti. Liisa kertoo sipmukoiden syntyneen eräänä marraskuisena iltana, hänen kokatessaan yhdessä ystävien kanssa.

Katso Tämä Ja Tuhannet Muut Reseptit.


Katso ohjeet simpukoiden ostoon, säilytykseen ja käsittelyyn sinisimpukkaoppaasta. Moules mariniere, sinisimpukat merimiehen vaimon tapaan, on belgiassa lähes kaikkien kalaravintoloiden listoilla, tämä resepti on hyvin lähellä tuota klassikkoa. Osta simpukat mieluiten samana päivänä, jona aiot valmistaa ne.

Puhdista Simpukat, Poista Tarvittaessa Parta.


Pese ja harjaa simpukat juoksevan veden alla. Puhdista sinisimpukat juuresharjalla ja poista parta. Sinisimpukat voi myös valmistaa merimiehen vaimon tapaan, moules marinières, jolloin liemeen lisätään valkosipulisilppua, timjaminoksa, laakerinlehti, ja kerma korvataan viinillä.

Kotikokista Löydät Ohjeet Siihen, Miten Sinisimpukat Valmistetaan.


Leikkaa porkkana suikaleiksi ja purjosipuli viipaleiksi. Lisää kanaliemi, valkoviini, mausteet ja kuumenna kiehuvaksi. Hienonna sipulit ja kuullota ne hitaasti voissa suuressa kattilassa.

Heitä Pois Rikkinäiset Sekä Ne, Jotka Jäävät Avoimiksi.


Tarkista ne kopauttamalla jokainen avautunut simpukka pöytään. Halutessa kastikkeen voi maustaa sahramin sijasta currylla. Valkoviiniliemessä kypsyneet simpukat vievät makumatkalle ranskalaiseen rantaravintolaan.

Sahrami Ja Kuiva Valkoviini Tuovat Ruokaan Ylellisyyttä.


Heitä pois simpukat, jotka eivät sulkeudu, kun kuorta napauttaa kevyesti pöytää vasten. Pese simpukan panssarit huolellisesti kylmän juoksevan veden alla. Kiehauta porkkanaa ja purjoa muutama minuutti vedessä.