Pastrami Resepti. Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Kääri jokainen pala erikseen kelmuun, ja laita pakkaseen maustumaan noin 2 tunniksi tai seuraavaan päivään.
Reuben – Pastramileipä from www.rantapallo.fi
Pane lohi nahkapuoli alaspäin kelmun päälle. Viipaloi täytteet ja kierrä kinkkua ja juustoa halutessa pienille rullille. Nosta liha liemestä ja kuivaa se.
Leikkaa patonki sopiviksi paloiksi, ja halkaise palat liki halki asti. Lohipastrami sopii hyvin alkupalaksi juhlavalle aterialle. Pikkelöity punakaali antaa kivan rapeuden ja kirpakkuuden tähän reilusti possupastramilla täytettyyn leipään.
Ota Kauttaaltaan Lohen Pintaan Nopeasti Väri Kuumalla Paistinpannulla.
Leikkaa kohmeisena ohuita viipaleita ja laita lohipastrami vadille esille. Kyllä, olen niin pakkomielle kinkkuvoileipiä. New yorkin katuvilinää henkivä pastrami bagel saa jo ajatuksena veden herahtamaan kielelle.
Voit Valmistaa Pastramin Valmiiksi Pakastimeen Ja Leikata Kohmeisena.
Toivottavasti pääsee ensi vuonna pastramia kokeilemaan. Sen kylkeen aki valmistaa amerikkalaisen klassikon: Leipä miehen tiellä pitää, ja naisen myös.
“[Pastrami Was] Exported To The United States By Romanian Jews [, And O]Riginally Made From Goose In The Old Country” Nykypäivänä Pastrami Valmistetaan Naudan Ruhon Etuosan Lihaksista:
Ruokalan reseptihaulla löydät helppoja, mutta mutta maukkaita reseptejä ja ruokaohjeita noin 5000 reseptin valikoimasta. Nosta liha liemestä ja kuivaa se. “pastrami is traditionally made from the forequarter of the animal, from a cut known as the deckle or plate, but may be made from brisket as well.”
Pane Lohi Nahkapuoli Alaspäin Kelmun Päälle.
Ripottele päälle suola, sokeri ja rouhittua valkopippuria. Laita täytteitä runsaasti väliin ja ripottele päälle mustapippuria myllystä. Pyyhi lohen pinnalta pois suola ja leikkaa filee pitkittäin neljäksi nahattomaksi tangoksi.