Tapenade Resepti

Tapenade Resepti. Tämän ohjeen itsetehtyyn tapenadeen on lisätty rusinoita,. Näin julisti michelin kokki rené berard ylpeänä heti ensikohtaamisessa.

Tapenade Kastikkeet Yhteishyvä
Tapenade Kastikkeet Yhteishyvä from yhteishyva.fi

Noh, oliiviöljyn määrä sen sijaan. Lisää öljy nauhana koko ajan sekoittaen. Tarjoile tahnaa tuoreen leivän kera.

Tässä Ohjeessa On Käytetty Lisäksi Tonnikalaa Ja Valkosipulilla Maustettua Tuorejuustoa.


Tapenade maistuu alkupalapöydässä, juustojen kanssa tai illanistujaisissa. Näin julisti michelin kokki rené berard ylpeänä heti ensikohtaamisessa. Toinen vaihtoehto on käyttää morttelia.

Sopii Myös Grillipihvien Päälle, Broilerpihvien Täytteeksi Tai Pastakastikkeeksi.


Lisää öljy nauhana koko ajan sekoittaen. Herkullisen oliivitahnan tekemiseen menee alle 15 min. Tapenade eli oliivitahna on oliiveista valmistettu lisäke, jonka voi tarjoilla esimerkiksi patongin kera.

Levitä Tapenade Rapeiden Patonkiviipaleiden Päälle.


Tapenade on oliiveista surautettu tahna, joka sopii dippikastikkeeksi tai levitteeksi leivän päälle. Noh, oliiviöljyn määrä sen sijaan. 2 annosta alle 5 min 127 kcal / annos (45g)

”Provencelaisessa Keittiössä Ei Käytetä Lainkaan Voita Tai Kermaa!”.


Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Kierrä nauhoja muutaman kerran kuin karamellipaperia. 100 g mustia oliiveja 2 rkl kapriksia 3 sardiinifileetä 1 valkosipulin kynsi 1/2:n sitruunan mehu 2 rkl tuoretta basilikaa mustapippuria 1/2 dl oliiviöljyä 1.laita oliiviöljyä lukuunottamatta kaikki aineet monitoimikoneeseen jahienonna.

Tapenade Eli Oliivitahna On Helppo Ja Nopea Levite Leivän Päälle.


Tapenade on ranskalaista alkuperää oleva tahna, joka täyteläisen makunsa ansiosta sopii erinomaisesti pastan kastikkeeksi. Tahna pursuaa leikatessa, mutta ulkonäkö paranee uunissa. Leikkaa fileet auki ohuemmasta kyljestä niin, että toinen puoli jää kiinni.