Paksoi Resepti

Paksoi Resepti. Tallenna ( 52) tykkää ( 10) lisää oma resepti! Kuumenna pannussa öljyä, lisää joukkoon paksoi/kiinankaali ja valkosipulia.

Maailman paras Phokeitto Ketogeeninen ruokavalio resepti
Maailman paras Phokeitto Ketogeeninen ruokavalio resepti from hannamarirahkonen.fi

Pak choi (paksoi) eli pinaattikiinankaali. Morning glory ja paahdettua härkää. Se on rapeampi ja maukkaampi kuin kiinankaali, mutta kiinankaali käy siis ihan hyvin paksoin tilalle, jos sitä ei löydy.

Pak Choi (Paksoi) Eli Pinaattikiinankaali On Tuore Tuulahdus Aasiasta.


Tallenna ( 52) tykkää ( 10) lisää oma resepti! Paista pari minuuttia kunnes paksoi alkaa pehmenemään. Paista viitsen minuuttia ja lisaa paksoi.

Lisää Paksoi Ja Paista Noin Minuutti.


Mutta ei siitä haittaa ole viikonloppuisinkaan. Tämä kiinalaisen ruokakulttuurin luottopakki on monipuolinen lisuke ja toimii loistavasti mm. Huuhtele ja leikkaa paksoi viiden sentin paloiksi.

Mainos Alkaa, Resepti Jatkuu Mainoksen Jälkeen.


Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle. Wokissa pikapaistettu paksoi sopii sek. Käännä, lisää 1 rkl öljyä ja inkivääri.

Kuullota Chili Ja Valkosipuli Kattilassa Pienessä Määrässä Öljyä, Mutta Varo Ettei Valkosipuli Pala.


Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää paksoin valkoiset varsipalat ja pätkityt riisinuudelit liemeen. Paksoita eli pinaattikiinankaalia voi metsästää ainakin etnisistä ruokakaupoista. Possua aasialaisittain ja paahdettua paksoita.

Silppua Tai Viipaloi Chili, Hienonna Valkosipuli Ja Inkivääri.


Mutta millaista mahtaa paksoi olla? Keitto josta on monta eri vaihtoehtoa ja jonka juuret ovat japanista, paksoi ramen, tässä reseptissä paljon makuja. Jos käytät broccolinia, poista niistä kuivat kannat.