Filotaikina Resepti

Filotaikina Resepti. Paista herkkusieniä paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia, lisää sipuli ja kuullota kypsäksi. Leikkaa lohifilee pitkittäin kahtia ja poista nahka.

Kreikkalainen Filopiiras, Parakaló! - Beach House Kitchen
Kreikkalainen Filopiiras, Parakaló! - Beach House Kitchen from www.beachhousekitchen.fi

Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Ota filotaikina sulamaan hyvissä ajoin, ainakin 2 tuntia ennen käyttöä. Filotaikina on välimeren maissa paljon käytetty taikina, josta tehdään mm.

Kaulitse Filotaikina Ja Leikkaa Paloja, Jotka Ulottuvat Parsoja Noin Puoliväliin, Ja Jotka Ulottuvat Puolikkaan Parsanipun Ympärille +5 Cm.


Laita päälle toinen arkki, voitele ja toista sama kolmannen. Paista herkkusieniä paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia, lisää sipuli ja kuullota kypsäksi. Sekoita kastikeainekset ja laita kylmään.

Sipaise Hiukan Oliiviöljyä Muffinipellin Vuokiin.


Vegaaninen filopiirakka suppilovahveroilla ja tomaateilla. Kaada omenapaistos levyn etureunaan ja kääri rullalle kääretortun tavoin. Tämä kreikassa valmistettu pakastetaikina tuo tuulahduksen välimeren makuja suomalaiseen ruokapöytään nyt entistä helpommin.

Sulata Filotaikina Pakkauksen Ohjeen Mukaan.


Lisää sieniseos ja crème fraiche. Sulata filotaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatkani nykyisen mieheni, silloisen.

Lue Kodin Kuvalehti Laitteella Kuin Laitteella Missä Ikinä Tahdotkin.


Myllyn paras filotaikina on perinteinen paperinohut filotaikinalevy, josta voidaan valmistaa monia erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia, rullia, piirakoita ja nyyttejä. Filo/fillo/phyllotaikina on paperinohuiksi arkeiksi kaulittua taikinaa, joka myydään pakasteena. Nipistele päädyt kiinni ja taita rullan alle.

Lämmitä Kattilassa Vesi Kuplivan Kiehuvaksi Ja Pistä Villiyrtit Sekaan.


Filo on pääosin vedestä ja vehnäjauhoista valmistettu taikina, jota käytetään erityisesti välimeren alueella. Kääri taikinalevyt täytteineen rullalle ja voitele pinta voilla, margariinilla tai öljyllä. Filo on pääosin vedestä ja vehnäjauhoista valmistettu taikina, jota käytetään erityisesti välimeren alueella.