Munkkitaikina Ohje

Munkkitaikina Ohje. Sekoita joukkoon suola, sokeri, hienonnettu kardemumma ja munat. Vie kyllä niin kielen mennessään slurpsista !

Tästä Ei Enään Munkkitaikina Voi Parantua. Ihanan Pehmeät Ja Suussasulavat. Vie Kyllä Niin Kielen Mennessään Sl... | Sweet Pastries, Food, Sweet Taste
Tästä Ei Enään Munkkitaikina Voi Parantua. Ihanan Pehmeät Ja Suussasulavat. Vie Kyllä Niin Kielen Mennessään Sl... | Sweet Pastries, Food, Sweet Taste from fi.pinterest.com

Siirrä vähän jäähtynyt munkki sen jälkeen lautaselle, jossa on sokeria ja pyörittele munkki siinä. Gluteeniton ohje löytyy postauksen lopusta :) ohje: Sotilaskodin munkit eli sotkun munkit ovat mainioita sillä ne sopivat hyvin myös erityisruokavaliota noudattaville.

Lisää Noin Puolet Jauhoista Ja Anna Koneen Käydä, Kunnes Taikina On Tasaista.


Et kyllä pety tekemällä tällä ohjeella ;) ohjeesta tulee n.30kpl rinkilämunkkeja. Nostata taikinaa ja pyörittele se munkeiksi. Sekoita lämpimään veteen hiiva, sokeri, suola ja muna.

Valmista Munkkitaikina Ja Anna Sen Kohota Liinan Alla Noin 30 Minuuttia, Tai Käytä Valmista Pullataikinaa.


Sotkun munkit tehdään veteen ja ilman kananmunaa,joten ne sopivat myös erikoisruokavalioita noudattaville. Lisää munat, sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Alusta vähitellen loput jauhot taikinaan, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Sivutuotteena Löytyi Maailman Helpoin Ja Paras Munkkitaikinan Ohje.


1 muna (voit jättää pois) Ne ovat munattomia ja maidottomia. Sitä lähti ravintolapäivänä selvittämään tutkimuslaitosruokala onnen tonkijat.

Munkkeihin Tulee 50G Vähemmän Rasvaa Ja Siitä Johtuen Myös Hieman Vähemmän Jauhoa.


Testaajat pitivät molempia munkkeja hyvinä, ja useimpien oli vaikea tehdä eroa niiden välillä. Varo, ettei rasva pääse ylikuumenemaan. Sekoita joukkoon suola, sokeri, hienonnettu kardemumma ja munat.

Sotilaskodin Maukkaat Munkit Syntyvät Helposti, Sillä Resepti Ei Olemonimutkainen.


Munkkien valmistus ei ole vaikeaa eikä aikaa vievää, kunhan tietää oikeat niksit. Omiin vappuperinteisiini munkit eivät ole aikuisvuosina kuuluneet, mutta lasten myötä tällaisetkin elämykset tulevat. Hyvä rasva paistamiseen on rypsiöljy, joka kuumennetaan padassa 180 asteeseen.