Smash Burger Ohje. Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Mausta toinen puoli juuri ennen pihvin.
Näin Syntyy Täydellinen Smash Burger Kotona - Bööga from www.booga.fi
Ohueksi parilaan tai pannuun voimalla painettu jauhelihapihvi vaatii reilusti jauhelihan mukaan jauhettua rasvaa, jotta pihvi ei kuivu, mutta rapeat, jopa. Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Oklahomalainen, valtatie 66:n varrella aikoinaan operoinut ross davis jatkoi suuren laman aikaan kallista jauhelihaa halvalla sipulilla ja litisti pihvin kuumaa pannua vasten ohueksi.
Ohueksi Parilaan Tai Pannuun Voimalla Painettu Jauhelihapihvi Vaatii Reilusti Jauhelihan Mukaan Jauhettua Rasvaa, Jotta Pihvi Ei Kuivu, Mutta Rapeat, Jopa.
Lisää lopuksi kuuma vesi vähitellen koko ajan vatkaten. Siinä on oltava riittävästi, eli noin 15 % rasvaa. Liiskaa pallot kahden leivinpaperin välissä hyvin ohuiksi pihveiksi.
Joka Kolmas Aikoo Lisätä Kasvisten Käyttöä.
Youre looking for a thin patty smashed flat quickly to force out plenty of delicious fat in which your burger will fry. Laita lopuksi juustoviipale sulamaan pihvin päälle. Mikko väisänen, burger lovers finland ohje 4:lle annokselle.
Oklahomalainen, Valtatie 66:N Varrella Aikoinaan Operoinut Ross Davis Jatkoi Suuren Laman Aikaan Kallista Jauhelihaa Halvalla Sipulilla Ja Litisti Pihvin Kuumaa Pannua Vasten Ohueksi.
Peitä taikina liinalla ja anna kohota 2 tuntia. Jotta hampurilaispihvi saadaan litistettyä, tarvitaan hampurilaisprässiä, joka löytyy mustangin laajasta tuotevalikoimasta. Sipuli on hampurilaisten lisuke ajalta, kun edes varsinaista hampurilaissämpylää tai juustohampurilaista oli keksitty.
Laita Kaksi Pullaa Sellaisenaan Kuumalle Öljytylle Pannulle.
Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja lisää loraus öljyä. Laita kulhoon keltuainen, sinappi, etikka ja suola. Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta.
Jaa Taikina 8 Osaan Ja Muotoile Sämpylöiksi.
Hienonna sipuli ja lisää joukkoon. Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Kiehauta kattilassa etikka, sokeri, suola ja sinapinsiemenet.