Puolukkakastike Jälkiruoka
Puolukkakastike Jälkiruoka. Jäädytä vähintään viisi tuntia, mielellään yön yli. Hapan ja makea kutittelevat herkullisesti makuaistia ja puolukka taipuu imelän kinuskin kanssa lempeästi hapokkaaksi.
Mokkapalat, jauheliha, arkiruoka, joulu tms. Jouluinen piparkakkurahkatäytteinen juustokakku syntyy helposti arlan piparkakunmakuisesta rahkasta. Keittiössäni sovellan, muokkaan ja ideoin.
Kuten Monet Asiat Ruoanvalmistuksen Saralla, Flambeerauskin Syntyi Vahingossa.
Sisustaminen on harrastukseni kokkauksen lisäksi ja se näkyy myös täällä blogissa silloin tällöin. Joulun paras jälkiruoka on aikuiseen makuun sopiva piparkakkujäätelö. 1 1/2 dl puolukoita soseutettuna.
Erottele Keltuaiset Toiseen Kattilaan Ja Kaada Kuuma Kerma Koko Ajan Vatkaten Keltuaisten Päälle.
Lisää öljy ja muut ainekset. Silloin leipää ja puolukoita laitetaan ruukkuun kerroksittain ja lopuksi kaadetaan kermaa tai maitoa päälle niin että seos peittyy. Laita kaikki aineet kattilaan ja kuumenna, lisää paistoliemet kastikkeeseen porofileen paistamisen jälkeen.
Kuumenna Kerma Ja Mausta Se Glögimausteella Ja Sokerilla.
Mokkapalat, jauheliha, arkiruoka, joulu tms. Siivilöi liemi ja mausta sokerilla. Liivatteen ansiosta jälkiruoka säilyttää rakenteensa vaikka olisi huoneenlämmössä tuntikausia.
Soseuta Puolukat Monitoimikoneessa Tai Tehosekoittimessa.
Halkaise vaniljatanko ja raaputa sen sisältä löytyvät siemenet veitsellä kattilaan. Liuota perunajauhot pieneen määrään vettä ja lisää joukkoon hyvin sekoittaen. Kovat hedelmät, kuten omena ja päärynä, eivät kuitenkaan oikein toimi.
Tämä Jälkiruoka Toimii Erityisen Hyvin Puolukoilla Valmistettuna.
Keittiössäni sovellan, muokkaan ja ideoin. Kasta jäädykevuoka kuumaan veteen ja kumoa vadille. Lisää kokonaiset puolukat sekä loput aineet.