Blini Ohje

Blini Ohje. Perinteisten lisukkeiden rinnalle voi myös pyöräyttää muutaman omatekoisen lisukkeen, jotka täydentävät blinipöydän ja tuovat siihen virkistävää vaihtelua. Googlettamalla ei tullut heti vastaan samanlaista ohjetta.

Blinit Jogurtista | Food, Winter Food, Finland Food
Blinit Jogurtista | Food, Winter Food, Finland Food from www.pinterest.com

Perinteinen blini on pienellä valuratapannulla, runsaassa rasvassa paistettu paksu lettu. Perinteisten blinien herkullinen maku perustuu tattarijauhoihin sekä valmistustapaan, jossa paksu. Perinteiset blinit, nuo talven rakkaat klassikot!

Kun Blini On Paistettu, Tarjoile Se Joko Heti Tai Kokoa Päällekkäin Lautaselle.


Vastapaistetut, rapeat blinit kuuluvat kevättalven herkkuihin. Täydelliset blinit syntyvät kotikeittiössä muutaman niksin avulla. Perinteiset blinit, nuo talven rakkaat klassikot!

Käännä Blini, Kun Sen Reunat Ovat Kypsät Ja Keskusta Miltei Hyytynyt.


Blinitaikinaan tulee tattarijauhoja ja taikinan annetaan kohota eli käydä. Ohjeesta tulee sopiva määrä blinejä 8:lle alkuruoaksi. Kaada blinitaikinaa pannulle, ja kun blinin pinta kuplii ja kuplat aukeavat, käännä blini.

Valuta Pannulle Vielä Vähän Voisulaa, Kun Alapinta On Hetken Paistunut.


Kohotetusta taikinasta paistettavat blinit kuuluvat venäläisen keittiön kuuluisimpiin ruokalajeihin. Blinit onnistuvat helposti myös gluteenittomina. Rasvaakaan ei tarvita yhtä paljon kuin valurautapannulla.

Blinit Voi Uudistaa Ottamalla Käyttöön Vohveliraudan.


Lämmitä blini/lettupannu kuumaksi, lisää voita ja. Peitä taikinan astia liinalla tai kelmulla, kun laitat taikinan kohoamaan. Nauti blinit esimerkiksi smetanan, mädin, sipulin ja maustekurkkujen kera.

Vatkaa Joukkoon Keltuainen Ja Jauhot.


Kioski food on uusi ruokakanavayoutubessa ja instagramissa. Tarjoa blinit vatkatun smetanan, hienonnetun sipulin ja mädin kera. Täytteet tehdään sekä kasvissyöjille että kalaa ja lihaa nauttiville.