Puolukkahillo Ohje

Puolukkahillo Ohje. Puolukka antaa väriä ja raikasta happoa omenasäilykkeisiin. Kaada pakastetut marjat suoraan jäisinä kulhoon johon lisäät sokerin.

Puolukkahillo - Resepti | Kotikokki.net
Puolukkahillo - Resepti | Kotikokki.net from www.kotikokki.net

Perinteinen puolukkahillo (v, g) tällä ohjeella saat noin 6 dl valmista hilloa. Puhdista puolukat vesikulhossa, jolloin roskat kelluvat pintaan. Eihän nuo ohjeessa mainitut suolamäärät pidä paikkaansa, kun lukee ohjeet.

Keitä Hilloa Miedolla Lämmöllä Ilman Kantta Muutaman Kerran Sekoittaen Noin 30 Minuuttia.


Pulmupuolukka eli puolukkahillo palasokerista on rakenteeltaan ja maultaan jotain survoksen ja hillon väliltä. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen 15 minuuttia välillä sekoittaen. Vähäsokerisen, mutta erityisen maukkaan ja hyvin säilyvän puolukkahillon saat käyttämällä luomupuolukkamehua hillon makeutuksessa ja chiansiemeniä hillon jämäköitymiseen.

Kuumenna Vesi Ja Marjat Kattilassa.


Jos 1tl suolaa tulee purkkiin ja 10 sitruunaan 1tl, niin se on yhteensä 11tl eli 55g. Lisää viimeksi survotut puolukat sekoita sekaisin. Puolukkahillo iv 1½ l vettä 750 g siirappia 10 l puolukoita (kanelia) katajanmarjasiirappiakin voi käyttää puolukkahillon valmistukseen.

Desin Verran Vettä Päälle Ja Keittelin, Kunnes Alkoi Muodostua Vesihöyryä.


Kuori vaahto pinnalta ja tölkitä kuumana. Lisää siihen puolukat ja mausta kanelilla jos haluat. Puolukkahilloke maistuu vaikkapa mustan makkaran tai maksaruokien kaverina.

Keitä Puolukoita Veden Kanssa Noin 10 Minuuttia.


Puolukka antaa väriä ja raikasta happoa omenasäilykkeisiin. Puolukoita voi kypsyttää pöydällä huoneenlämmössä. Nyt kun puolukatkin alkavat pikkuhiljaa kypsymään, suosittelen kaikkia kokeilemaan tätä ohjetta, sen jälkeen ette enää ikinä keitä puolukoista hilloa =) tätä voi siis käyttää hillon tapaan, viilissä, puurossa jne.

Puhdista Ja Huuhtele Kypsät Puolukat.


Etusivu / reseptit / lisukkeet kalalle, kasvikselle tai lihalle / helppo puolukkahyytelö. Anna marjojen sulaa sokerin kanssa. Puolukoiden aromi korostuu, eivätkä ne ole liian makeita.