Burgundinpata Resepti. Reseptit / pääruoat / burgundinpata; Burgundinpata burgundinpata on ranskalaisen keittiön lahja maailmalle.
Burgundin Pata - Reseptit - Arla from www.arla.fi
Pataruuat ovat vaivattomia viikonloppuruokia, jotka vaativat pitkän kypsymisajan, mutta joiden maku syvenee hienosti valmistumista seuraavina päivinä. Mausta lihakuutiot suolalla ja siirrä pataan. Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen.
Ota Liha Huoneenlämpöön Noin Tunti Ennen Valmistusta.
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen. Sido yrtit nippuun ja lisää nippu pataan. Laita kuivatut tatit likoamaan veteen.
Käyttäjä7766 On Lisännyt 108 Reseptiä.
Valmista herkullinen burgundinpata ja tarjoa seuraksi keitettyjä perunoita. Lisää aineet pataan nesteiden kanssa. Viimeistelyyn kannattaa käyttää puolestaan voissa paistettuja sieniä.
04.02.2021 Reseptit Antti Vahtera + Kuva Sami Piskonen.
Ranskalaisen keittiön klassikko burgundinpata tehdään naudanlihasta, pekonista, sienistä ja kasviksista punaviinissä hauduttaen. Muista paistaa lihat useassa erässä, ettei pannu jäähdy. Kokeile nyt rosan reseptiä ja valmista viikonlopuksi ihana burgundinpata.
Perinteinen Burgundinpata Saa Uutta Makua Hirvestä Ja Suppilovahveroista.
Burgundinpata on myös oiva ruoka lämmittämään viileinä päivinä, ja sen täyteläinen maku kutkuttelee. Sinun täytyy olla kirjautunut käyttäjä voidaksesi tallentaa reseptejä. Leikkaa pekoni saksilla pataan ja ruskista.
Pataruuat Ovat Vaivattomia Viikonloppuruokia, Jotka Vaativat Pitkän Kypsymisajan, Mutta Joiden Maku Syvenee Hienosti Valmistumista Seuraavina Päivinä.
4,3 (4 arviota) useita tunteja. Jos käytät tuoretta, revi lehtikaali sopiviksi paloiksi ja poista kovat kantaosat. Arvostele resepti (252 arvostelua) lisää ostoslistalle.