Sadonkorjuu Jälkiruoka

Sadonkorjuu Jälkiruoka. Tämä on kunnon vanhanajan jälkiruoka, joka sopii hyvin päivällisen loppuun. Siihen voi käyttää melkein mitä hedelmiä ja marjoja tahansa.

Sadonkorjuujuhlan Menu
Sadonkorjuujuhlan Menu from pt.slideshare.net

Nyt on aika poimia sato talteen ja valmistaa poimituista herkuista ihanan syksyisiä ruokia! Joulun ihanin jälkiruoka on, ainakin omasta mielestäni, riisipuurosta valmistettava viktorian kiisseli. Oikeastaanhan se on enemmänkin vanukas kuin kiisseli, mistä lie nimi juontaa juurensa!

Voit Valmistaa Jälkiruoan Etukäteen Jääkaappiin Odottamaan Tarjoilua.


Nyt on aika poimia sato talteen ja valmistaa poimituista herkuista ihanan syksyisiä ruokia! Ihanan samettinen pannacotta tai perinteinen sekahedelmäkeitto riisipuuron kera maistuvat kaiken ikäisille. Jälkiruoka kruunaa aterian kuin aterian.

Suklaa Palaa Helposti Kuumassa Uunissa, Joten Valvo Jälkkäriä Koko Ajan.


Italialaisten kermavanukas, panna cotta (panna = kerma, cotta = keitetty) valmistuu vaivattomasti ja saa makunsa esimerkiksi kahvista, sitruunasta tai vaniljasta. Rommilla marinoidut luumut ovat herkullinen aikuisten jälkiruoka. Kovat hedelmät, kuten omena ja päärynä, eivät kuitenkaan oikein toimi.

Reseptiemme Joukosta Löydät Laajan Kattauksen Erilaisia Jälkiruokia, Joista Löytyy Sopiva Jokaiseen Makuun.


Raikkaan luumurahkan kohdalla on kuitenkin tehty vähintään kerran poikkeus ja syystä: Tarvitset myös 2 marenkiruusua / annos, tai. Sadonkorjuu on ruoanlaittajan ja säilöjän kiireisintä aikaa!

Kokoa Jälkiruoka Pieniin Kulhoihin Tai Juomalaseihin.


Siihen voi käyttää melkein mitä hedelmiä ja marjoja tahansa. Alla olevat reseptit tepsivät samalla tavalla. Kesän ja syksyn sadonkorjuu on kokkaajalle kiitollista aikaa:

Vatkaa Lopuksi 2Dl Kermaa, Löysäksi Vaahdoksi.


Vadelmia, mustikoita, karhunvatukoita, herukoita, karviaisia. Heikompaa saattaa alkaa jo tässä vaiheessa huimata, joten jälkiruoka kannattaa valita vierasjoukon mukaan. Pannacotta on uskomattoman helppo jälkiruoka, joka maistuu joulun aikaan glögillä maustetulla marjasoseella.