Macarons Resepti

Macarons Resepti. Siellä oli myös macaronkuorien ohje, joka on seuraavanlainen. Kokeile itse takuuvarmaa reseptiä, jolla onnistut takuuvarmasti.

Macaron leivos Resepti
Macaron leivos Resepti from www.kotikokki.net

Lisää joukkoon vaniljasokeri ja kiisseli. Laita pursotuspussiin (pyöreä tylla, esim. Valkuaisten koostumus muuttuu siten, että sitko vähenee,.

Siellä Oli Myös Macaronkuorien Ohje, Joka On Seuraavanlainen.


Sekoita 200 grammaa mantelijauhoja ja 200 grammaa tomusokeria keskenään. Lisää loppu tomusokeri vähitellen ja vatkaa seosta vain sen verran, että seos on kiiltävää. Kuumenna kerma ja kahvijauhe mikrossa noin 20sekuntia.

Jos Kuoreen Jää Huippu, Sekoita Massaa Vielä Muutaman Kerran Ympäri.


Kuoret voi hyvin pakastaa ja täyttää myöhemminkin. Anna macaronien seistä huoneenlämmössä puolesta tunnista tuntiin tai kunnes kuorien pinta on kuiva eikä taikina tartu käteen. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja kiisseli.

Siivilöi Tomusokeri Ja Mantelijauhe Kulhoon.


Tärkeintä oli mitata ainekset tarkkaan vaa’alla ja seisottaa leivoksia tunnin verran ennen paistamista, jolloin niiden pinta kuivahtaa. Macaronien resepti ja valmistusvinkkejä löytyy täältä. Lämmitä uuni 150 asteeseen, ja paista macaroneja keskitasolla noin 10 minuuttia.

Laita Seisomisen Jälkeen Macaronit Uuniin 15 Minuutiksi.


Kokeile itse takuuvarmaa reseptiä, jolla onnistut takuuvarmasti. Siksi kannattaa aina tarkastella ohjetta kokonaisuutena. Tarvitset vain keittiövaa´an ja hieman aikaa.

Reseptistä Kiertää Hieman Erilaisia Versioita, Joissa Sokerin Määrä Tai Italialaisen Marengin Valmistusmenetelmä Saattaa Vaihdella.


Anna jäähtyä ja täytä pursottamalla.pariuta ennen täyttöä samankokoiset kuoret, koska ne on kumminkin kaikki erikokoisia. Pilko 70 grammaa tummaa suklaata ja 130 grammaa maitosuklaata pieneksi. Jos sinulla ei ole (suositeltua) kiertoilmauunia, tee näin: