Sienikeitto Suppilovahvero. Keitä 10 minuuttia ja soseuta tasaiseksi. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja ja kääntele ne sienten joukkoon.
Suppilovahvero ja kantarellikeitto from www.aromipaja.fi
Ripottele päälle vehnäjauhot ja kaada joukkoon puolet vedestä sekoittaen. Samaa reseptiä voi käyttää moniin erilaisiin sieniin. 1 iso (150 g) sipuli.
Sulata Rasva Kattilassa Ja Lisää Sienet.
Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää. Lisää lihalientä pikkuhiljaa sekoitellen ja anna hautua hetki. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit.
Sienikeitto Tehdään Talvisesongin Aikaan Kuivatuista Sienistä.
Keitä hiljalleen noin 5 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa suppilovahverokeitto esimerkiksi alkuruokana hyvän leivän kera. Mausta keitto suolalla, pippurilla ja kermalla.
Silppua Sienet Ja Sipuli Pieniksi.
Kuori ja hienonna sipulit ja paloittele tatit. Lisää 2/3 pekoneista ja anna hautua. Ripottele päälle vehnäjauhot ja kaada joukkoon puolet vedestä sekoittaen.
(4 Annosta) 1 L (N.
Esimerkiksi suppilovahvero toimii tässä erinoimaisesti. Vastaleivottujen sämpylöiden kanssa soppa on myös mainiota arkiruokaa. Lisää vehnäjauhot ja anna rasvan imeytyä jauhoihin.
Ripottele Pinnalle Vehnäjauhoja Ja Kääntele Ne Sienten Joukkoon.
1 iso (150 g) sipuli. Lisää loppu vesi, fondi, mustapippuri ja balsamiviinietikka. Kuullota sipuleita miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.