Rahka Ohje

Rahka Ohje. Viimeistele luumurahka juuri ennen tarjoilua koristelemalla annokset piparkakkumuruilla. Perinteinen mansikkarahka maistuu koko perheelle.

Rahka - Resepti | Kotikokki.net
Rahka - Resepti | Kotikokki.net from www.kotikokki.net

Rahka ja islantilainen vastineensa skyr sopivat mainiosti niin aamiaiselle, välipalaksi, jälkiruoaksi kuin dippeihin ja kylmiin kastikkeisiinkin. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten kotitekoinen rahka valmistetaan. Tämä piirakka on parhaimmillaan tuoreista mustikoista ja vielä hiukan lämpimänä.

Sekoita Maitorahka, Jogurtti Ja Luumusose Keskenään.


Luumurahka on joulun nopea ja helppo jälkiruoka. Luumurahkassa on energiaakin vain 170 kcal/annos. Sekoita rahka ja pehmeä voi (voit pehmittää voita lisää mikrossa).

Kotikokista Löydät Ohjeet Siihen, Miten Kotitekoinen Rahka Valmistetaan.


Jätä noin 1/4 pohjasta ilman täytettä. Leivo rahkavoitaikina leivonnaisiksi ja nosta ne vielä leivonnaisina kelmulla peiteltynä jääkaappiin puoleksi tunniksi ennen paistamista. Sekoita aineksia sauvasekoittimella hitaasti nostaen ja laskien sekoitinta ja kaada samalla rypsiöljy sekaan ohuena nauhana.

Kauli Taikina Suorakaiteen Muotoiseksi Ja Taita Kolmin Kerroin.


Lue, miksi ne ovat terveellisiä ja mihin ne sopivat. Rahka tuo täyteläisyyttä ja makua kakkuihin, leipiin, juomiin, jälkiruokiin ja moniin muihin herkkuihin. Rahka on monipuolinen tuote, joka sopii monenlaiseen ja se korostaa hyvin muita makuja.

Ota Kaikki Aineet Hyvissä Ajoin Huoneenlämpöön.


Lisää sokerit ja tarkista maku. Sekoita joukkoon rahka ja sokerit. Painele pohjataikina voideltuun vuokaan (24cm).

Rahkaa Rahkassa On Runsaasti Proteiinia, Mikä Tekee Siitä Pitkään Nälkää Pitävän Välipalan.


Ihanimman lopputuloksen saat, kun keität luumusoseen itse. Rahka ja islantilainen vastineensa skyr sopivat mainiosti niin aamiaiselle, välipalaksi, jälkiruoaksi kuin dippeihin ja kylmiin kastikkeisiinkin. Lisää joukkoon tuoreet tai hieman sulaneet marjat ja sekoita varovasti.