Nyhtökaura Resepti. Kaurasta, herneproteiinista ja härkäpapuproteiinista suomessa valmistettu nyhtökanaa muistuttava kypsä tuote. Nyhtökaura ei ole kovin tuttu minullekaan, joten siitäkin syystä tässä kirjoittelen.
Vietnamilainen Nyhtökaura-Nuudelisalaatti | Chocochili from chocochili.net
Kuumenna uuni (200°c) kuullota sipulit pannulla öljyssä. Lataa kuva ja kirjoita siitä lyhyt kuvaus. Nyhtökaura ei ole kovin tuttu minullekaan, joten siitäkin syystä tässä kirjoittelen.
Nostele pannulle kiinankaali ja nuudelit. Nyhtökaura ei sisällä soijaa eikä vehnägluteiinia, siinä on 30% proteiinia, 10 % hiilareita ja noin 5 % rasvaa 100 grammassa. Lasagnen voi tehdä valmiiksi hyvissä ajoin ja lämmittää juuri ennen ruokailua.
Nyhtökauralla Perinteisen Makaronilaatikon Saa Muokattua Kasvisruoaksi Tai Täysin Vegaaniseksi Reseptiikkaa Hieman Muuttamalla.
Nyhtökaura ilahduttaa kasvisruokailijoita, mutta sopii kaikille lihan korvikkeeksi. Nyhtökaura ei ole täysin gluteeniton, se sisältää alle 0.1% gluteenia. Mausta mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.
Lisää Joukkoon Gnocchit Ja Puolet Basilikasta.
Laita pannu pois päältä ja lisää soijakastike. Maailmaa rakastava nyhtökaura® sopii jokaisen aterian sydämeen, suosikkiruuista uusiin tuttavuuksiiin. Sen voi lisätä ruokiin sellaisenaan.
Nyhtökaura Sopii Erinomaisesti Myös Pizzan Täytteeksi, Ja Sen Voi Ripotella Sellaisenaan Suoraan Tomaattikastikkeen Päälle.
Markkinoille on tullut uudenlainen proteiinivalmiste, jota kutsutaan nyhtökauraksi. Vegaaninen vienosti kylmältä kaurapuurolta tuoksuva tuote on nopea ja helppo käyttää. Valmistaja gold&greenin mukaan nyhtökaura® sisältää <0.1% gluteenia.
Aasialaisittain maustettu salaatti sisältää sopivassa suhteessa rapeutta, raikkautta, suolaisuutta ja hapokkuutta. Riko nyhtökaura pienemmiksi paloiksi puuhaarukalla. Nyhtökaura lisätään vasta lopussa, jotta sen rakenne säilyy.