Torttutaikina Resepti

Torttutaikina Resepti. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten torttutaikina joulutortuille valmistetaan. Paloittele joukkoon 125 g voita ja nypi murumaiseksi seokseksi.

Suolaiset Rahkasarvet | Myllyn Paras
Suolaiset Rahkasarvet | Myllyn Paras from www.myllynparas.fi

Voitele torttujen pinta kananmunalla ja paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja nypi ensin puolet jauhoista voihin. Siivilöi tomusokeria jäähtyneiden torttujen päälle.

Sekoita Rasva Ja Jauhot Mielellään Monitoimikoneen Kulhossa Leikkuuterällä Tai.


Siivilöi tomusokeria jäähtyneiden torttujen päälle. Rahkavoitaikina on hieman helppotekoisempi, mutta silti maukas torttutaikina. Nypi joukkoon rasva ja jauhot.

Sekoita Leivinjauhe Vehnäjauhoihin Ja Nypi Ensin Puolet Jauhoista Voihin.


Voitele torttujen pinta kananmunalla ja paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. Levitä loppu voi (100 g) ohuina viipaleina limittäin taikinalevyn keskelle. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit.

Ison Taikinan Sulamista Vauhdittaa, Kun Sen Laskokset Avaa Pöydälle Heti Kun Taikina Antaa Myöten.


Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa noin 20 minuuttia. 1 cm paksuksi, tasareunaiseksi suorakaiteeksi (esim. Siirry lukemaan artikkelia, päivän horoskooppi perjantai 21.1.

Vesiperhonen Kuvailee Joulutorttujaan Rapeiksi Ja Lehteviksi.


Seuraa facebookissa seuraa twitterissä seuraa pinterestissä. Leikkaa kylmä voi pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kolmasosa rasvasta ja laita loput takaisin jääkaappiin.

Lisää Vesi Ja Sekoita Nopeasti Tasaiseksi.


Anna taikinan jähmettyä ja tekeytyä kelmuun käärittynä jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään. Taita tortut kiinni puolikuun muotoon. Parhaimmillaan riittää, kun valmiin torttutaikinan sulattaa ja päälle lusikoi haluamansa täytteet.