Borssikeitto
Borssikeitto. Kaada joukkoon kasvisliemi ja keitä 20 minuuttia. Borssikeitto on alunperin ukrainalainen punajuurikeitto, joka lämmittää kylmänä päivänä.

Tänä viikonloppuna saimme nauttia kuulaasta syyspäivästä lehtien haravoinnin parissa. Paista sipuleita ja inkivääriä pari minuuttia. Lisää kookosmaitoa ja limen mehu.
Aloita Lihaliemen Valmistus Hyvissä Ajoin.
Kuori sipuli ja porkkanat ja leikkaa ne paloiksi. 1/4 tl mustapippuria (kokonaisia) 1 kpl laakerinlehteä. Mutta ajattelin, että tehdään nyt, kun pyydetään.
Keitä Vesi Kattilassa Ja Lisää Sipuli, Porkkana, Liha Ja Mausteet.
Veden sijasta voit osan nesteestä korvata kermalla. Borssikeittoon täyttävyyttä tuo ruskistettu pekoni ja lihasuikaleet. Borssia kannattaa valmistaa kerralla iso kattilallinen, koska hautuminen vie aikaa ja uudelleen lämmitettynä keitto on entistäkin parempaa.
Lisää Kookosmaitoa Ja Limen Mehu.
Valitsemasi verkkotunnus on varattu asiakkaallemme. Huuhtaise lihat kylmällä vedellä ja pane ne. Kauniin punainen venäläinen borssi on maukas ja helppo keitto.
Borssikeitto Valmistuu Yksinkertaisista Aineksista Mutta On Sitäkin Herkullisempaa.
Anna seista kannen alla noin 30 min, jotta maun tasaantuvat. Uutta vivahdusta makumaailmaan saat myöskin hienontamalla keittoon tuoreita yrttejä, kuten persiljaa tai basilikaa. Keitot alkupalat gluteeniton kananmunaton maidoton vähähiilihydraattinen vähärasvainen.
Tänä Viikonloppuna Saimme Nauttia Kuulaasta Syyspäivästä Lehtien Haravoinnin Parissa.
On october 17, 2021 in keitot, reseptit. Hansin reseptit on lisännyt 33 reseptiä. Borssikeitto à la hans välimäki.