Rieska Ohje
Rieska Ohje. Monille rieska on ohrasta valmistettu, hiivalla nostatettu leipä. Rieskan leipominen onnistuu helposti myös omassa kotikeittiössä, ja rieskat ovat parhaimmillaan heti nauttittuna, rapeina ja vasta uunista nostettuina.

Saman verran soseutettua perunaa ja jauhoja, kananmunaa, voita ja suolaa. Sekoita haarukalla ruisjauho, leivinjauhe ja suola. Tässä on ohje, joka palkitsee tekijänsä joka kerta.
Itselleni Kävi Niin, Että Kananmunat Riittivät Vain Osaan Taikinasta.
Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten ihana laiskan äidin rieska valmistetaan. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Nauti herkullinen rieska lämpimänä voinokareen kanssa vaikkapa iltapalana.
Parhaimmalta Rieska Maistuu Heti Tuoreena Voin Ja Kylmän Maidon Kanssa.
Rieska on kätevä pakastaa paloina ja lämmittää leivänpaahtimessa tai mikrossa, joten se sopii hyvin vaikka koululaisen välipalaksi. Joutsenon rieska 4 rieskaa valmistusaika noin 1,5 tuntia 1. Rieska on kypsä, kun se kumisee ontosti pohjaan koputettaessa.
Anna Seistä Kunnes Uuni On Kuuma.
Saman verran soseutettua perunaa ja jauhoja, kananmunaa, voita ja suolaa. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Kääri rieskat paistamisen jälkeen leivinliinaan, niin ne pysyvät pehmeinä.
Viilentyneet Rieskat Kannattaa Halkaista Puoliksi Ja Pakastaa Heti.
Rieska on parasta lämpimänä voin ja maitolasillisen kanssa. Rieska on valmis, kun leivän pohja kumisee ja reunat ovat saaneet hieman väriä. Muotoile taikinasta leivinpaperin päälle 4 pientä rieskaa tai yksi iso, painele haarukalla.
Aseta Lämpimät Rieskat Pystyasentoon Jonoon Sitä Mukaa Kun Ne Paistuvat.
Tämä rieska sai sen verran kiitosta vierailta, että täytyypä laittaa ohje tänne blogiinkin. Lisää kermaviili ja juokseva rasva, sekoita kunnes tasainen massa. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.