Mustikka Jälkkäri

Mustikka Jälkkäri. Mutta onhan tuo komean näköinen 🍌🍌 mutta nuo eggnogit kyllä namia, tuli ostettua sellaisia pari kertaa usassa asuessa. Vapun reseptikirja ii ja ihanin jälkkäri jouluksi!

Raikas Mustikka-Ruisvaahto | Myllyn Paras
Raikas Mustikka-Ruisvaahto | Myllyn Paras from www.myllynparas.fi

Kakkupohja on tavallinen sokerikakkupohja, jonka kostutin sitruunalla maustetulla vedellä. Vappu pimiän uuden reseptikirjan (osa ii*) julkkareista ei kerta kaikkiaan voinut jäädä pois. Samalla tuli käytettyä loputkin tummemmat banaanit, sillä meillä ne eivät käy muuten kaupaksi.

Lisää Rasva Ja Loput Jauhot.


Hienon näköinen jälkkäri, mutta kuten ulrikakin sanoo, ei mun juttu. 1 1/2 dl juoksevaa rasvaa. Jouluaterian kruunaavat ihanat joulun jälkiruoat, jotka tuovat hymyn huulille.

Gluteenittoman Kakkupohjan Voit Halutessasi Korvata Tavallisella Kakkupohjalla.


Maistuu jälkiruoaksi sellaisenaan, vaniljakastikkeen tai jäätelön kera. Samalla tuli käytettyä loputkin tummemmat banaanit, sillä meillä ne eivät käy muuten kaupaksi. Vapun reseptikirja ii ja ihanin jälkkäri jouluksi!

Ihailen Suunnattomasti Positiivisia Ja Nauravia Ihmisiä, Ja Kun Vapun Iloista Ja Rempseää Tyyliä On Tullut Seurattua Niin Televisiosta Kuin.


Täytteenä on yksinkertainen vadelmamousse, jossa on vadelman lisäksi vain kermaa, sokeria ja liivatetta. Jenni 19.08.2007 23 tammikuun, 2017 4 kommenttia jenni ei ole todellakaan mikään jauhopeukalo eikä nirsostakaan taida olla tätä puutetta paikkaamaan. Lisää muna, sokeri, kardemumma ja suola.

Marjat Kuitenkin Raikastivat Kokonaisuutta Kivasti.


Raskaan aterian jälkeen maistuvat erityisesti raikkaat jäädykkeet ja ilmavat mousset. 6 nektariinia (tai persikkaa, aprikoosia, omenaa, päärynää, ananasta tms.) ½ dl. Nektariineilla tämä on ihanan kesäinen herkku.

Syksyllä Teen Tätä Omenoista Ja Lisään Joukkoon Mantelilastuja Ja Kanelia, Namia!


Kakkupohja on tavallinen sokerikakkupohja, jonka kostutin sitruunalla maustetulla vedellä. Lisää puolet jauhoista ja alusta taikina kuohkeaksi. Puolukan hapot riittävät enemmän kuin mainiosti possetin valmistukseen.