Lahna Resepti. Suomusta, perkaa ja huuhdo lahna. Lisää oma resepti + uusimmat;
Savustettu Lahna | Pääruoat | Reseptit – K-Ruoka from www.k-ruoka.fi
Levitä kalan pintaan ja vatsaan suolaa. Tämä välimerellinen uunikala kypsyy vihannespedin päällä valkoviinihöyryssä. Reseptiä katsottu 44 763 kertaa.
Lahnaa Ei Tarvitse Suomustaa, Jos Poistaa Fileointivaiheessa Nahkan.
Sinun täytyy olla kirjautunut käyttäjä voidaksesi tallentaa reseptejä. Lisää oma resepti + uusimmat; 300g tomaattia noin 2dl kvinoaa 1/2 sellerin varsi kiinankaalia 1 iso sipuli
Jauha Lahnafileet Lihamyllyllä 3 Kertaan, Jotta Kalanruotopalat Eivät Pilaa Makunautintoa.
Annan näköislehti kotilääkärin näköislehti uutiskirje. Ripottele suola vatsaonteloon ja molempiin kylkiin, anna suolaantua mielellään muutama tunti. Lahna on yleisyytensä, suuren kokonsa ja hyvänmakuisuutensa johdosta ollut perinteisesti arvostettu saalislaji.
Kalaa Tulisi Syödä Vähintään Kaksi Kertaa Viikossa Eri Kalalajeja Vaihdellen.
Pääruoat gluteeniton sokeriton kananmunaton maidoton upota; Nappaa tästä herkulliset ja helpot reseptit arkiruokailuun! Leikkaa loput voista nokareiksi kalan pintaan.
Kookas Reilun Kilon Painoinen Lahna Savustuu Helposti Meheväksi Kalaruoaksi.
Anna maustua noin puoli tuntia. Kotoisa lahna taittuu myös idän makuihin. Perkaa lahna, halutessasi voit myös suomustaa sen.
About Press Copyright Contact Us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How Youtube Works Test New Features Press Copyright Contact Us Creators.
Aluksi perataan ja tarvittaessa myös suomustetaan (hyvin verestetty) lahna. 1 savustettu lahna 6 dl kermaa suolaa ja valkopippuria irroita lämminsavustetusta lahnasta lihat ja poista näkyvät ruodot. Lahna sietää jonkin verran rehevöitymisen aiheuttamaa huonoa happitilannetta, siksi se muiden särkikalojen tapaan runsastuu voimakkaasti merenrannikon rehevissä sisälahdissa.