Tatti Resepti

Tatti Resepti. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Lisää maito kattilaan ja anna saostua, lisää lopuksi juustoraaste.

Tattireseptit – K-Ruoka
Tattireseptit – K-Ruoka from www.k-ruoka.fi

Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Second one, ”the culinary bridge to. Tuli erityisen hyvä mieli hänen eleestä.

Liotusaika On Joidenkin Ohjeiden Mukaan 30 Min Ja Toisten.


Lisää maito kattilaan ja anna saostua, lisää lopuksi juustoraaste. The first event was a unique set of chefs, food and wines and of course tastewise us vs. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit.

Yleisohjeena Esivalmistukseen On Se, Että Kuivattuja Sieniä Liotetaan Vedessä Suhteessa 1:3, Eli 1 Dl Sieniä Ja 3 Dl Vettä.


Murenna kuivatut tatit käsin ennen liottamista, jos ne ovat hyvin suuria. Kuumenna voi ja kuullota vehnäjauhot siinä. Suomessa sienet perinteisesti pilkotaan pannulle ja haihdutetaan niistä ensimmäiseksi nesteet pois.

Ohje Sopii Monen Laatuisten Sienten Yleisohjeeksi.


Kiitos reseptistä kuuluu inga tammiselle. Second one, ”the culinary bridge to. Sekoita seosta miedolla lämmöllä koko ajan kunnes juusto on sulanut.

Tatti On Herkullinen Sieni, Jota Voi Hyödyntää Monipuolisesti Ruoanlaitossa.


Tatteja on tänä syksynä piisannut ja niinpä päätin koota yhteen ruokabloggaajien parhaat tattireseptit. Ja lomien kuin välipala, niiden voidaan sanoa, ovat korvaamattomia. Pari tippaa balsamietikkaa 1.puhdista ja viipaloi sienet.

Tuli Erityisen Hyvä Mieli Hänen Eleestä.


Herkkutattikeitto on ehkä metsän parhaista antimista tehtyä, maukasta ja ihanan täyteläistä keittoa. Sienet voivat olla erittäin mukava lisä päivän ruokalista. Herkkutatti ( boletus edulis) on taloudellisesti merkittävin ruokasienemme.