Raparperi Resepti. Parasta raparperi on tuoreena, mutta sen voi myös pakastaa ja erityisesti hillona raparperi on helppo lisä herkkuihin myös talvella. Maisemakahvilan raparperipiirakka on jo legenda!
Raparperi-Rahkapiirakka | Lukijan Resepti | Kinuskikissa from www.kinuskikissa.fi
Lisää voisula, kermaviili ja munat kuiviin aineisiin ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Raparperi sopii leivontaan, jälkiruokiin ja lisukkeeksi. Voitele vuoan reunat tai peitä ne leivinpaperisuikaleella.
Puulusikalla Seosta Ettei Pala Pohjaan.
Kuori raparperinvarret tarvittaessa, säästä kuorinauhoja koristeluun. Piirakan täytteessä yhdistyvät raparperi ja rahka, päällys viimeistellään muruseoksella. Leikkaa raparperit puolen sentin viipaleiksi.
1) Laita Kattilaan Pilkottu Raparperi Ja Heitä Sokerit Päälle, Sekoita Siten Että Sokeria On Kaikkialla, Heitä Vesi Päälle.
Täältä löydät parhaat reseptit raparperin monipuoliseen käyttöön. Raparperi tuo resepteihin kirpsakkaa ja makeaa herkullista makua. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten raparperikeitto valmistetaan.
Toinen Helppo Ja Hyvä Resepti On Maailman Paras Raparperisiirappi.
Sekoita rahka, sokeri, munat ja vaniljasokeri. Se muistuttaa mummolasta ja lapsuuden kesistä. Voitele vuoan reunat tai peitä ne leivinpaperisuikaleella.
Kiehauta Vesi Kattilassa Sokerin Kanssa.
Lisää voisula, kermaviili ja munat kuiviin aineisiin ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Oliiviöljyä ja hunajaa sisältävästä kypsennysliemestä salaatti saa ihanan kastikkeen. Jos leivot tarjottavaa isommalle porukalle, pellillinen raparperipiirakkaa on kätevin resepti valmistaa isompi annos kerrallaan.
Maisemakahvilan Raparperipiirakka On Jo Legenda!
Laita levy täysille ja kun alkaa nousta höyryä, ala sekoittelemaan puuhaarukalla tms. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Raparperin lehdet ovat myrkyllisiä, mutta sen mehevät varret ovat syötäviä.