Pasha Ohje
Pasha Ohje. Lisää rahka, vaahdoksi vatkattu kerma, muna, sitruunamehu, vaniljasokeri, mantelirouhe ja jos haluat, rusinat. Anna valua jääkaapissa yön yli.

Lisää rahka, keltuainen, vaahdoksi vatkattu kerma ja mausteet. Yhdistä vaniljavaahdon kuohkeaan keveyteen pashan makumaailmaa. Lisää rahkat, muna ja vaahdoksi vatkattu kerma, sekä sitruunanmehu.
Yhdistä Vaniljavaahdon Kuohkeaan Keveyteen Pashan Makumaailmaa.
Kevyempi pasha maistuu pehmeän herkulliselta, mutta resepti ei sisällä voita, kuten perinteinen pasha. Tuoreesta kotona valmistetusta maitorahkasta, vispikermasta, voisulasta sekä munan keltuaisista muotissa valutettu pääsiäispasha. Mittaa rusinat ja sitruslikööri (tai sitruunamehu) kulhoon.
Sitruunarahka, Appelsiinihillo Ja Mantelirouhe Tekevät Kevyestä Pashasta Superherkullisen!
Anna valua jääkaapissa yön yli. Lisää hedelmät ja mantelirouheen maitorahkaseokseen ja sekoita. Vinkki * voit halutessasi korvata hedelmäsekoituksen.
Pasha On Täyteläinen Jälkiruoka, Joka Kannattaa Valmistaa Vähintään Vuorokausi Ennen Sen Nauttimista.
Kuumennettu pashamassa paksunee yleensä selvemmin vasta riittävästi jäähtyessään. Lisää sitruunamehu ja kuoriraaste, maitorahka, vaniljasokeri, mantelirouhe ja hienonnetut rusinat. Sitä ei syödä jälkiruoaksi, vaan nimenomaan osana aamiaista, jolloin juhlava olo alkaa heti aamupalasta ja jatkuu päivällisherkkujen kautta illan suklaamunamutusteluun.
Lisää Rahkat, Muna Ja Vaahdoksi Vatkattu Kerma, Sekä Sitruunanmehu.
Kaada kahvisuodattimen sisällä olevaan suodatinpussiin ja laita jokin kippo alle valuvaa nestettä varten. Helppo pasha syntyy nopeasti eikä vaadi yön yli valuttamista jääkaapissa. Ei mitään laihdutusruokaa vaan sitruunankuorella ja pähkinöillä maustettua rahkapashaa, ehtaa vanhan ajan.
Kaada Seos Sideharsolla Tai Kahvinsuodatinpusseilla Vuorattuun Siivilään Tai Johonkin Astiaan Missä On Reikä.
Laita vielä jokin paino päälle, ja jääkaappiin vähintään muutamaksi tunniksi, mutta mielellään seuraavaan päivään asti. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. (0,5 dl rusinoita tai korintteja) vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.