Martat Kaalikääryleet

Martat Kaalikääryleet. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Tarvitset noin 15 kokonaista ka…

Kaalikääryleitä! – Saariston Martta
Kaalikääryleitä! – Saariston Martta from saaristonmartta.fi

Asettele kääryleet uunivuokaan niin, että lehdet ovat vuokaa vasten. Kääryleiden maku paranee uudelleen lämmitettäessä tai ne voi hyvin pakastaa myöhempää käyttöä varten. Anna pullan tuoksua ja padan porista.

Kokeile Iltalehden Reseptipalvelun Kotikokin Suosituinta Kaalireseptiä!


Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten perinteiset kaalikääryleet valmistetaan. Keitä kaalia runsaassa, suolatussa vedessä noin 10 minuuttia.

Irrota Lehtiä Sitä Mukaa Kuin Ne Kypsyvät.


Keitä riisi vedessä kypsäksi, 400 g naudan paistijauhelihaa, kirjoittaja: Keitä kaalia suolalla,laakerinlehdillä, pippureilla ja porkkanan paloilla maustetussa vedessä, kunnes uloimmat lehdet alkavatpehmetä. Kääryleiden pyörittelyyn nähty vaiva palkitaan makuelämyksellä, jota voittanutta ei ole.

20 Kääryleeseen Tarvitset 1,5 Kiloa Kaalia.


Itse tehdyt kaalikääryleet ovat mitä mainiointa ruokaa. Tarvitset noin 15 kokonaista ka… Perinteiset kaalikääryleet ovat yksi herkullisimmista klassikkoruoistamme.

Valmistaminen Vaatii Hiukan Viitseliäisyyttä, Joten Kaalikääryleitä Kannattaa Tehdä Isompi Määrä Kerralla.


Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. 5,0 (1 arviota) useita tunteja (josta 45 min aktiivista) 20 kappaletta. Kaalikääryleet ovat paitsi maukkaita ja ravitsevia, myös todella edullista arkiruokaa.

Kun Ryhdyt Hommaan, Tehtaile Kääryleitä Kunnon Satsi.


Kääryleiden maku paranee uudelleen lämmitettäessä tai ne voi hyvin pakastaa myöhempää käyttöä varten. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten äidin kaalikääryleet valmistetaan. Kaalikääryle syntyy taittelemalla kaalin lehteen täyte paketiksi ja sauma on muistettava jättää alaspäin.