Kelluvat Saaret Jälkiruoka. Tarte tatin ≈ kumottu omenatorttu, jonka omenat ovat karamelisoitu voissa ja sokerissa paistamalla. (niille, joille tämä marenkihulluus ja siihen johtaneet syyt ovat vielä jääneet epäselviksi, niin kehoitan vilkaisemaan kirjoitustani macaroneista.)
Lumimunat Ja Kirpeä Karpalokeitto - Haarukkavatkain from haarukkavatkain.com
Kelluva saaren jälkiruoka, valmistettu maidosta vaniljakastike munanvalkuaisen nyytit kelluvat päällä. Nimensä (suomeksi 'kelluva saari') tämä jälkiruoka saa siitä, miten. Marengit kypsennetään yleensä maidossa, mutta ne.
Jälkiruokamaljat Jäivät Meidän Lumimunillemme Hiukan Pieniksi, Mutta Kyllä Oli Hyvää.
Kelluva saaren jälkiruoka, valmistettu maidosta vaniljakastike munanvalkuaisen nyytit kelluvat päällä. Vatkaa valkuaiset pehmeähuippuiseksi vaahdoksi, lisää. Marengit kypsennetään yleensä maidossa, mutta ne voi kypsentää myös vedessä.
(Liha Tai Kala) Ja Jälkiruoasta.
Kirjassa kerrotaan, että ihan alunperin marenkipallerot on keitetty maidossa, josta on sitten. Kelluvat saaret, lumimunat, koskakohan tämä ranskalainen jälkiruokaklassikko on viimeksi mahtanut olla ”muodissa”? Lisää kastikkeeseen crème fraîche, avokadokuutiot, korianterin lehdet, limemehu, sokeri, mustapippuri ja suola.
Kastike On Valmis, Kun Se Jää Kiinni Vispilään Tasaisena, Kermaisena Kerroksena.
Pienenä twistinä korvasin osan vaniljakastikkeen kermasta kookosmaidolla, jota sujautin myös karamellin joukkoon. Lumimunat tunnetaan suomessa myös nimellä kelluvat saaret, joka on ranskalainen jälkiruoka. Kaada kastike siivilän läpi omaan astiaan ja anna jäähtyä jääkaapissa muovikelmulla peitettynä, jottei kastikkeeseen muodostu kuorta.
Laita Uuni Lämpiämään 150 Asteeseen.
Vaniljakastikkeet, kelluvat saaret, voiteet, marengit, viinahedelmät, hyytelöt, baijerit,. Ohut, kevyt, makea, herkkä ja rapea eväste. Olipa sitten lumimunat tai kelluvat saaret lautasella, on kyseessä ranskalainen jälkiruoka, jossa on keitettyjä marenkipalleroita vaniljakastikkeessa.
Jos Et Pidä Kookoksen Mausta, Älä Pelkää.
Unkarilainen hunajakakku, joka on peitetty vaniljalla tai suklaalla. Jostain syystä ranskalaisista herkuista herkullisin, eli tietenkin île flottante, on yhä valitettavan aliarvostettu suomessa. Asettele lautaselle yhdessä grillitomaattien kanssa, ripottele päälle ruohosipulisilppua ja kruunaa annos lopuksi parmesanlastuilla.