Helppo Joululimppu

Helppo Joululimppu. Joulunajan mehevä ja helppo limppu syntyy nopeasti yhdessä kulhossa sekoittamalla. 50 g tuorehiivaa tai 2 pss kuivahiivaa.

Perinteinen Joululimppu | Suolainen Leivonta | Kodin Kuvalehti
Perinteinen Joululimppu | Suolainen Leivonta | Kodin Kuvalehti from www.kodinkuvalehti.fi

Kun limput ovat paistuneet noin 20 minuuttia, sivele niiden pintaan veteen. Graavisuolattua lohta ja makunautinto on valmis. Joululimpun ainekseksi sopii erinomaisesti karkea gluteeniton jauhoseos.

Joululeipä Sopii Hyvin Joulupöytään, Välipalaksi Ja Lahjaksi.


Mehevässä joululeivässä maistuvat joulun mausteet ja hedelmät. Tämä limppu on helppo valmistaa. Kiireisenkin leipurin kannattaa kokeilla tätä!

Pistele Limppuihin Muutama Reikä Varrastikulla.


50 g tuorehiivaa tai 2 pss kuivahiivaa. Perinteinen joululimppu on siirapilla makeutettu, rusinoilla mehevöitetty, mausteinen leipä. Jouluinen herkkuleipä on helppo ja nopea valmistaa, sillä taikinaa ei tarvitse vaivata eikä kohottaa.

Perinteinen Joululimppu (2 Leipää) 0,5 Dl Kädenlämpöistä Vettä.


Tee ensimmäinen sively, kun limppu on paistunut noin 20 minuuttia ja. Perinteinen joululimppu on erottamaton osa suomalaista joulua. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kun Limput Ovat Paistuneet Noin 20 Minuuttia, Sivele Niiden Pintaan Veteen.


Lämmitä piimä mikrossa ja lisää hiiva, siirappi, suola ja jauhoja. Joululimppu sopii joulun perinneruokien kanssa. Sekoita muna, jugurtti, siirappi ja oliiviöljy keskenään.

Siirappi Pitää Sutia Leivän Päälle Juuri Oikeaan Aikaan.


Resepti riikka kaila kuva tuomas kolehmainen. Joululimpun ainekseksi sopii erinomaisesti karkea gluteeniton jauhoseos. Graavisuolattua lohta ja makunautinto on valmis.