Patonki Resepti
Patonki Resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä. Peitä ja anna nousta 30 minuuttia.

Patongit maistuvat lisukkeena ja ovat hyvä välipala ihan sellaisenaan. Halkaise patonki ja voitele molemmat puoliskot voilla. Alusta sekaan loput vehnäjauhot, lisää alustamisen loppuvaiheessa öljy.
Tuoreet Ja Rapeat Patongit Palkitsevat Kotileipurin.
Kokeile salaatteihin, erilaisiin leipiin, munakkaisiin, uuniperunoiden täytteisiin, voileipäkakkuihin tai mihin. Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Lisää reilusti kädenlämpöiseen veteen suola ja puolet vehnäjauhoista joihin kuivahiiva on sekoitettu.
Alusta Taikinaan Jauhot Vähitellen Ja Lisää Öljy Loppuvaiheessa.
Valmiiksi kypsät kanasuikaleet nopeuttavat ruoanvalmistusta. Valmiiksi kypsät kanasuikaleet nopeuttavat ruoanvalmistusta. Marenkikeiju kyseessä on lukijan resepti.
Sekoita Kädenlämpöisen Maidon Joukkoon Hiiva, Kaurahiutaleet, Sokeri Ja Psyllium.
Patonki rapeakuorinen patonki maistuu sellaisenaan tai haluamillasi täytteillä koottuna. Sekoita raski ja kuivat ainekset keskenään. Patongit maistuvat lisukkeena ja ovat hyvä välipala ihan sellaisenaan.
Tämä Patonki Onnistuu, Vaikkei Leipomiskokemusta Paljon Löytyisikään.
Levitä pohjan päälle oliiviöljyllä kostutettua salaattisekoitusta. Teräksiseen mittaan, jotta uuniin syntyy vesihöyryä ja patonki saa rapean kuoren. Lisää suola ja sokeri ja makuaineet.
Kariniemen On Tuonut Markkinoille Uunissa Paahdetut Kanasuikaleet, Jotka Helpottavat Arjen Kiireessä.
Lisää joukkoon suola ja hunaja. Muotoile patongeiksi, nosta mieluiten patonkipellille ja tee pintaan viillot terävällä veitsellä. Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen.