Paras Hummus Resepti
Paras Hummus Resepti. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle. Jos käytät purkkikikherneitä, huuhtele ne hyvin ja valuta.

Valmistusaika 10 minuuttia (lisäksi mahdollisesti papujen liotus ja keittäminen) kuori valkosipuli ja poista chilistä siemenet. 4,0 (1 arviota) 15 min. Selvitä salaisuus tehdä sileä kermainen ja.
Tämä Helppo Resepti Valmistuu Nopeasti Ja Hummusta Käyttää Helposti Levitteenä Leivän Päällä Tai Ihan Vain Dippinä Vihanneksille.
Sopii dipiksi, aterian lisukkeeksi tai leivän päälle. Tämä on paras terveellinen hummus resepti! Selvitä salaisuus tehdä sileä kermainen ja.
Sekoita Massaa Tehosekoittimessa, Kunnes Hummus On Täyteläistä Tahnaa.
2 rkl tahinia (seesamtahnaa) 1 tl jeeraa eli juustokuminaa Hyviä hummusreseptejä on monia, mutta tässä niistä kenties paras! Herkullinen hummus sopii niin leivän päälle kuin lisukkeeksikin.
Soseuttamiseen Tarvitset Joko Hyvän Blenderin Tai Tehosekoittiminen.
Hummus tehdään kikherneistä, oliiviöljystä, seesaminsiementahnasta eli tahinista sekä tilkasta sitruunamehua. Laita hummus tiiviiseen, pakastusta kestävään astiaan ja kaada tarvittaessa pinnalle hieman oliiviöljyä. Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneen tai tehosekoittimen kulhoon ja jauha tasaiseksi tahnaksi.
Eli Vaatii Blenderin Jossa On Kunnolla Potkua.
Jos blenderisi valittaa, lisää vähän vettä. Kiireinen kokki käyttää valmiiksi kypsytettyjä kikherneitä, joita saa nyt myös tetrassa luomuversiona. Sopii dipiksi, aterian lisukkeeksi tai leivän päälle.
4,0 (1 Arviota) 15 Min.
Kuohkea koostumus syntyy bulgarian jogurttia hummukseen lisäämällä. Hummus on niin kiinteää tavaraa, että sen valmistaminen ei onnistu monella blenderillä, ne menevät kikhernemassasta ”lukkoon”. Paras lopputulos syntyy tietysti alusta alkaen itse keitetyistä kikherneistä.