Lasagne Resepti

Lasagne Resepti. Sulata rasvaa ja sekoita jauhot joukkoon, lisää maitoa pikkuhiljaa, sekoita tasaiseksi. Lisää juustoraaste, mutta jätä vähän laitettavaksi lasagnen päälle.

Paras Koti-Lasagne For Ever | Liha, Juhli Ja Nauti, Pastat Ja Risotot, Kastikkeet, Tahnat Ja Marinadit | Soppa365
Paras Koti-Lasagne For Ever | Liha, Juhli Ja Nauti, Pastat Ja Risotot, Kastikkeet, Tahnat Ja Marinadit | Soppa365 from www.soppa365.fi

Vaikka jauhelihakastike on yksi klassisen lasagnen peruselementeistä, perinteinen lasagneresepti toimii hyvin myös muusta lihasta valmistettuna! Voi laittaa sienijauhoa mausteeksi jos haluaa. Herkullinen lasagne valmistuu vain tunnissa.

Tallenna ( 37) Tykkää ( 34) 2.


Koko reseptin löydät klikkaamalla linkkiä! Lasagne sopii erinomaisesti viikonlopun lounasruuaksi, jonka tähteet säilyvät maukkaina jääkaapissa joitain päiviä. Reilusta satsista riittää syötävää isompaankin nälkään.

Tällä Ohjeella Perinteinen Lasagne Onnistuu Varmasti!


Lasagne on perinteinen italialainen ruokalaji, joka koostuu kerroksittain ladotuista pastalevyistä, jauhelihakastikkeesta sekä juustokastikkeesta. Lisää jauheliha ja anna ruskistua. Vaikka perheessä kaikki eivät välittäisi juustosta, kastikkeen muodossa se hukkuu muiden ainesten joukkoon.

Glorian Ruoka Ja Viini Lisäsi Reseptin.


Toista niin monta kerrosta, kuin aineksia ja vuokaa riittää. Lasagnen valmistaminen ei muutu tämän helpommaksi. Lisää juustoraaste, mutta jätä vähän laitettavaksi lasagnen päälle.

Levitä Hiukan Molempia Kastikkeita Vuoan (Koko Noin 25 X 33 Cm) Pohjalle, Peitä Lasagnelevyllä.


Tänne blogiin haluan talteen sellaisia ohjeita, joita valmistan kerta toisensa jälkeen uudelleen. Paista lasagnea 180 asteessa n. Jollei soosi ole paksua keitä kauemmin.

Raasta Kunnon Kökäle Juustoa, Niin Että Raastetta Tulee Noin 5 Dl.


Lasagne tekee koko perheen vatsat kylläisiksi! Sulata rasvaa ja sekoita jauhot joukkoon, lisää maitoa pikkuhiljaa, sekoita tasaiseksi. Lisää sekaan silputtu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet, laske hieman lämpöä ja jatka paistamista kunnes sipuli pehmenee.