Kuusenkerkkäsiirappi Ohje

Kuusenkerkkäsiirappi Ohje. Oman siirappini valmistin yhdessä kanssaopiskelijoiden kanssa, ja ohje saatiin koulusta. Turkkilaisen jukurtin kaveriksi, teemukiin ja blenderiin smoothieta valmistaessa.

Kuusenkerkkäsiirappi | Martat
Kuusenkerkkäsiirappi | Martat from www.martat.fi

Kaada kylmää vettä niin paljon, että kerkät juuri ja juuri peittyvät. Kuusenkerkät kerätään mieluiten noin parin sentin mittaisina, mutta tuohon omaan siirappiin tulleista osa oli jo viisisenttisiä. Keitä kerkkiä vedessä 1 tunti.

Kommentit Kumppanireseptit Kesän Raikkain Vegeburgeri Seitanista.


Tässä hyvä ohje, tehty tänään 3.6.2015. Meiltä löytyy vielä jääkaapista siirappia, joten tein ravintolassa syömästäni sorbetista intoutuneena kuusenkerkkäsorbettia. Osasta keitin mehua ja osan tein uutteeksi ja loput sitten kokeilin hyödyntää siirapiksi.

Kahta Senttiä Pienemmätkin Varmaan Käyvät.


Kuusenkerkkä on alkukesän satoisa villiyrtti, jota on helppo hyödyntää keittiössä. Kaada kuusenkerkkäliemi puhtaaseen kattilaan ja lisää sokeri. Siivilöi kerkät pois ja lisää sokeri.

Kuusenkerkät Ovat Parhaimmillaan, Kun Ne Ovat Noin Kaksi Senttiä Pitkiä, Samettisen Pehmeitä Ja Hele.


Kuusenkerkkäsiirappi maistuu jäätelön, lettujen tai jogurtin kanssa. Aina alkukesästä, yleensä juuri viimeisellä hetkellä, käyn. Voit myös tehdä siitä hienon tervetuliaisdrinkin, kun kaadat lasin pohjalle lorauksen siirappia ja lisäät.

Siirappi Sopii Myös Oivallisesti Erilaisiin Kesädrinkkeihin Väriä Ja Makua Antamaan.


Keittelin taas kuusenkerkkäsiirappia, jota meillä on käytetty yskän lievittämiseen jo vähintään viisi vuotta. Valmista kuusenkerkkäsiirappi kuusen nuorista, vaaleanvihreistä versoista. Juuresten tai vaikkapa grillipihvien kanssa.

Ensinnäkin Vesimäärä Ei Selvinnyt Ohjeesta.


Varo kuitenkin keräämästä sitä ilman maanomistajan lupaa, sen kerääminen ei kuulu jokamiehen oikeuksiin. Älä keitä liian pitkään, siitä seuraa karvas maku. Siivilöi kerkät liemestä ja lisää sokeri.