Kaalikääryleet Martat

Kaalikääryleet Martat. Kaalikääryleet ovat paitsi maukkaita ja ravitsevia, myös todella edullista arkiruokaa. Sekä kaali että suurimot keitetään erikseen.

Pin on Ruokaohjeita
Pin on Ruokaohjeita from fi.pinterest.com

Pakasta osa tai kutsu ystävät syömään. Kaalikääryleet keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Tässä ohjeessä kaalikääryleet täytetään ohrasuurimoilla sekä.

Aseta Syvälle Uunivuualle Leivinpaperi Tai Öljyä Vuoka.


Oli niin hyvää, että tuli syötyä yksi jos toinenkin kääryle liikaa. Kaaliruoat kuuluvat loppukesän ja alkusyksyn herkullisiin sesonkiruokiin. Reseptipankissamme on satoja ihanan kotoisia reseptejä kaikille kotikokeille.

Tässä Ohjeessä Kaalikääryleet Täytetään Ohrasuurimoilla Sekä.


Iso kaali (= n.1½ kg) ½ kpl. 5,0 (1 arviota) useita tunteja (josta 45 min aktiivista) 20 kappaletta. Kaalikääryleitä kannattaa tehdä iso annos, koska ne vain paranevat uudelleen lämmitettäessä.

Kaalikääryleet Ja Viipurinrinkeli Ovat Vuoden 2015 Karjalainen Ruoka Ja Leivonnainen.


Irrota kaalinlehdet varovasti ja levitä ne työlaudalle. Ohra antaa hyvää täyteläistä makua. Kaali taipuu niin keittoihin, patoihin kuin.

Kääryleiden Maku Paranee Uudelleen Lämmitettäessä Tai Ne Voi Hyvin Pakastaa Myöhempää Käyttöä Varten.


Kaalikääryleet ovat paitsi maukkaita ja ravitsevia, myös todella edullista arkiruokaa. Anna kääryleiden ruskistua 250 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten äidin kaalikääryleet valmistetaan.

Itse Tehdyt Kaalikääryleet Ovat Mitä Mainiointa Ruokaa.


( minulla tuli 17 kpl.alkuperäinen ohje tekee tästä 25 kpl) huom! 1 iso (150 g) sipuli. Sekoita keitinliemeen lihaliemikuutio, ja kaada se uunivuokaan.