Appelsiini Kerma Jälkiruoka. Turkkilainen jogurtti raikastaa kermasta valmistettavan pannacotan. Riko kananmunat erotellen keltuaiset ja valkuaiset omiin kulhoihin.
Appelsiiniherkku | Valio from www.valio.fi
2 lautanen (2 dl) (reilu 1 dl / annos) kylmää riisipuuroa. Vatkaa keskenään kerma, kinuskikastike sekä mascarpone. Helppo suklaamousse on nopea, mutta juhlava jäkiruoka.
Jouluaterian Jälkiruoka Ei Saa Olla Liian Raskas.
Purista appelsiinin kalvoista mehut talteen. Koristele mousse keksinmuruilla, pähkinöillä tai kuivatuilla marjoilla. 2 ½ dl jäähtynyttä vahvaa kahvia tai espressoa.
Anna Jähmettyä Kylmässä Vähintään 4 Tuntia.
Ravintoarvot proteiini rasva hiilihydraatit kcal: Halkaise luumut, poista kivi ja leikkaa lohkoiksi. Jaa seos pieniin laseihin tai kahvikuppeihin.
Vaahdota Erikseen Kerma Ja Valkuainen.
Vatkaa keskenään kerma, kinuskikastike sekä mascarpone. Nämä kaikki yhdessä tekevät tästä annoksesta täydellisen kokonaisuuden. Sulata suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen.
Pese Appelsiini Hyvin, Raasta Kuori Ja Purista Mehu.
Appelsiiniriisi on perinteinen jälkiruoka, johon voi hyödyntää yli jääneen riisipuuron. Turkkilainen jogurtti raikastaa kermasta valmistettavan pannacotan. Keitä riisi pienessä kattilassa kypsäksi.
Posset Valmistetaan Annoskuppeihin Tai Laseihin Hyytymään Muutama Tunti Ennen Tarjoilua Tai Edellisenä Päivänä.
Mokkapohja 4 kananmunaa 1 dl sokeria 1 dl fariinisokeria 1 tl vaniljasokeria 40 g valio voita 50 g tummaa suklaata ½ dl hyvin vahvaa pikakahvista valmistettua kuumaa kahvia ½ dl perunajauhoja 1,5 dl. Riko kananmunat erotellen keltuaiset ja valkuaiset omiin kulhoihin. Suikaloi mintun, sitruunamelissan ja basilikan lehdet.