Runebergin Torttu Ohje

Runebergin Torttu Ohje. Lisää keksimurut, mantelit ja kerma. Voit leipoa runebergin tortut muffinivuokiin tai suorakaiteen muotoiseen vuokaan.

Runebergintorttu | Maku
Runebergintorttu | Maku from www.meillakotona.fi

Kokeile tätä ihanaa reseptiä, jossa maistuu perinteisten runebergin torttujen maut uudessa muodossa. Tällä ohjeella tortuista tulee muhkeita, makeita ja kosteita (okei, niitä pitäisi kai kutsua virallisesti frederikan tortuksi, sillä oikeasti runebergin tortut ovat kostuttamattomia. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Mantelinmakuisilla Ja Mehevillä Runebergin Tortuilla Herkutellaan.


3 dl korppujauhoja (itse käytin polenta maissiryynejä) 2 dl vehnäjauhoja (itse käytin gluteenitonta jauhoseosta ja kun se loppui kesken, niin jatkoin perunajauhoilla) Katso resepti, jolla teet pellillisen runebergintorttua helposti! Kurkkaa myös suosittu reseptimme runebergin kakku.

Tasoita Pinta Ja Laita Keskelle Nokare Hilloa.


Runebergin torttu on herkullinen klassikkoleivonnainen. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin puoli tuntia. Valitse mieluimmin ainakin 1/2 dl:n vetoisia.

Aloita Runebergin Tortut Valmistamalla Ensiksi Torttutaikina.


Runebergintortun voi tehdä myös pellillä. Hain reseptiin innoituksen isulta eli äidinäidiltäni, jonka reseptit ovat tavanneet olla pettämättömiä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä maidon kanssa.

Lisää Jauhoseos Taikinaan Koneen Käydessä Puolella Nopeudella.


Runebergin torttu on saanut nimensä suomen kansallisrunoilijan j. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Koristele sokerivesikuorrutuksella pursottamalla kuorrutteesta rengas hillon ympäri.

Sekoita Jauhot, Leivinjauhe Ja Kardemumma Keskenään.


Jaa taikina paperisiin tai voideltuihin metallivuokiin. Kokeile tätä ihanaa reseptiä, jossa maistuu perinteisten runebergin torttujen maut uudessa muodossa. Kokeilin monta vuotta erilaisia ohjeita, kunnes löysin viime vuonna ehdottoman suosikkini.