Pasha Ohje

Pasha Ohje. Eli tässä on taas haettu asiaa joka on toteuttettu aivan päin helvettiä!siis tämän litteänlinnunohje vatii myös niiden luiden poisrenssaamisen niin että muoto pysyy samana,enpä uskö että kyseisen. Ohje oli myös valtaisan iso, kahdeksalle hengelle tarkoitettu, joten puolitin sen.

Valamon Pasha | Maku
Valamon Pasha | Maku from www.meillakotona.fi

Lisää rahkat, muna ja vaahdoksi vatkattu kerma, sekä sitruunanmehu. Tämä pasha annos on pieni. Kevyempi pasha maistuu pehmeän herkulliselta, mutta resepti ei sisällä voita, kuten perinteinen pasha.

Tuoreesta Kotona Valmistetusta Maitorahkasta, Vispikermasta, Voisulasta Sekä Munan Keltuaisista Muotissa Valutettu Pääsiäispasha.


Koristele täyteläisen rahkainen pasha hedelmillä. Aito pashamuotti on puusta tehty ja uskonnollisin aihein kuvioitu,. Tämä ohje jättää pashan mukavan kuohkeaksi, mutta vaatii valmistusvaiheessa vähän vatkaamista.

Toukokuussa 2021 Pashasta Tuli Ensimmäinen Suomalainen Pluskoon Malli, Joka On Esiintynyt Playboyssa.hän On Myös Toistaiseksi Ainoa Suomalainen,.


Kokoa pasha laittamalla purkkien tai lasien pohjalle ensin appelsiininpaloja ja lusikallinen lemoncurdia eli sitruunatahnaa. Kaada pasha valumaan ohuella kankaalla vuorattuun pashamuottiin, siivilään tai kahvisuodattimeen. Lisää rahkat, muna ja vaahdoksi vatkattu kerma, sekä sitruunanmehu.

Perinteinen Pasha On Pääsiäisen Suosikki.


Pashaan on olemassa erilaisia ohjeita, yhteistä kaikille on, ettei kermassa ja voissa nuukailla. Leikkaa/revi suodatinpapereita auki ja vuoraa niillä 2 l:n vetoinen siivilä. Helposti valmistuva täyteläinen pasha kuuluu erottamattomasti perinteiseen pääsiäispöytään.

Kokeile Pääsiäisen Jälkiruokana Kevyempää Helppoa Pashaa.


Rusinat pois, sitruunamehun tilalle limemehua 1 rkl ja hakattuja cocktailkirsikoita sekaan väriä antamaan :) hyvää tuli :) nina 20.11.2009. Suussa sulava pasha kuuluu karjalaisiin tai oikeammin venäläisiin pääsiäisruokiin. Vinkki * voit halutessasi korvata hedelmäsekoituksen.

Anna Valua Jääkaapissa Yön Yli.


Pasha maistuu rahkalta, manteleilta, kermalta ja raikastuu sitruunalla. Helppo pasha syntyy nopeasti eikä vaadi yön yli valuttamista jääkaapissa. Sekoita vaahdot ja rahka tasaiseksi massaksi.