Maustekakku Ohje. Voit leipoa kuivakakkuja huoletta useamman, sillä kakkujen maku vain paranee ajan kanssa. Ei tulisi mieleenikään tehdä maustekakkua muulla kuin tällä äidin reseptillä.
Maustekakkuja voi myös pakastaa ilman, että niiden maku kärsii. 1 rkl piparkakkumaustetta (seuraavan kerran laitan ripsauksen enemmän) 2 tl soodaa. Paras paistolämpötila kahvikakuille on 175 astetta.
Ohje On Kopioitu Suoraan Jackilta, Kiitos!
Kyllä tällä otsikolla kakun pitääkin sitten jo olla hyvä! Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten helppo maustekakku valmistetaan. Sekoita kermaviili/piimä, siirappi ja sokeri.
Sain Pariltani Marraskuun Sly Paketin Viime Viikolla, Ja Oikein Sopiva Sisältö Oli Mausteineen, Koska La Oli Meidän Mll Kirppistapahtuma Johon Olin Luvannut Leipoa Maustekakkuja Buffettiin.
Lisää jauhoseos sekä rusinat muiden aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Tämä kakku onkin tuttu jo edellisestä blogistani. Kakun ohje on vanha, kädestä käteen kiertänyt paperilapulle kirjoitettu ohje, joka on ilmeisesti muuttunut vähän jokaisen leipojan käsissä.
Maustekakku On Kahvipöydän Jouluinen Klassikko, Joka Maistuu Vuodesta Toiseen.
Sen verran kuitenkin muokkasin ohjetta, että laitoin sokeria vähemmän (puolet ohjeen määrästä) ja tämä oli omaan makuuni aivan riittävästi. Parhaimmillaan maustekakku on mehevä ja jouluisen mausteinen. Sokerikreemin ohje on mukana marsipaania varten.
En Ollutkaan Koskaan Vielä Tehnyt Arabialaista, Ajatelkaa!
Ja maku oli oikein hyvä! Kaada taikina voideltuun ja leivitettyyn kakkuvuokaan. Taikinan voi höystää oman maun mukaan sitrusten kuoriraasteella, rusinoilla ja muilla kuivatuilla hedelmillä.
Hyvä Maustekakku On Kostea Ja Ihan Oikeasti Mausteinen.
Ohjeen alkuperä on vanhasta keittokirjasta nimeltä keittotaito koteja ja koulua varten 1948. Oletko huomannut, että kuivakakut ovat tulleet uudestaan suosioon? Katso tämä ja tuhannet muut reseptit.