Fazer Jälkiruoat

Fazer Jälkiruoat. Fazerin inspiraatioreseptien avulla opit nopeasti, kuinka saat tarjolle useita eri vaihtoehtoja samasta perustuotteesta: Jälkiruoat (82 tuotetta) pakasteet (102 tuotetta) %:n ero arvo 100 g / 100 ml kohden → huomaa:

Dumle-Banoffee - Fazer | Yummy Food, Banoffee, Banoffee Pie
Dumle-Banoffee - Fazer | Yummy Food, Banoffee, Banoffee Pie from www.pinterest.com

Sekoita jäähtyneen soseen joukkoon ensin rahka ja sitten kermavaahto. 10 kpl pohja mantelimassa 130 g sokeri 30 g valkuainen 30 g sunnuntai erikoisvehnäjauho 10 g täyte kreemi 1 osa valkuaista 1 osa sokeria 1 osa valio voita 1 osa. Jokaista ravintoainetta kohden keskiarvo lasketaan niistä tuotteista, joiden ravinteiden määrä on tiedossa, ei kaikista luokan tuotteista.

Tarkista Tuotteiden Soveltuvuus Aina Pakkausmerkinnöistä, Kun Valmistat Ruokaa Erityisruokavaliota Noudattavalle.


Fazerin inspiraatioreseptien avulla opit nopeasti, kuinka saat tarjolle useita eri vaihtoehtoja samasta perustuotteesta: Rouhi marengit veitsellä ja koristele jälkiruoat marenkirouheella ja tyrkisk peber crushilla. Taikinoista, pohjista tai valmiista leivistä, sämpylöistä, croissanteista ja piirakoista.

Yhdistä Seokset Ja Jätä Liinan Alle 15 Minuutiksi.


Vispaa munat kevyesti kaurajuomaan ja lisää sula rasva. Kasta paloiteltuja hedelmäpaloja, marjoja ja keksejä suklaakastikkeeseen. Makeaa ja maukasta pientä makeaa;

3 Dl Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta (Parhaiten Toimii Jauhoseos, Jossa On Psylliumia Mukana) 0,5 Dl Sokeria.


Lisää kermaa ja sekoita tasaiseksi. 100 g fazer lakritsi soft original (tai oma suosikkimaku: Kesäinen jäätelöherkku syntyy yhdistämällä fazer marjapiirakka ja vaniljajäätelö.

1 Prk Fazer Aito Kaurakinuskikastike.


Sulata suklaapalat kuuman vadelma­soseen joukkoon. Fazerin kakkurullat ovat helppoja jälkiruokia sellaisenaan tarjottavaksi, mutta pienellä tuunauksella ne muuntuvat myös pääsiäiseen makumaailmaan. Sulata suklaa miedolla lämmöllä vesihauteessa/mikrossa.

Kirjaudu Sisään Tai Rekisteröidy Tehdäksesi Ostoksia.


Jälkiruoka kruunaa ateriahetken ja antaa energiaa loppupäivään. 1 prk fazer aito kaurakaakaokastike. Valmista kerrosvanukas laittamalla vuorotellen annosmaljaan fazer aito kaurakaakaokastiketta, fazer aito kaurakinuskikastiketta ja raakagranolaa niin monta kerrosta kuin annosmaljaan mahtuu.