Poronkäristys Ohje
Poronkäristys Ohje. Ja hauduta, kunnes muusi on valmista. Kun leipäjuusto on lämmennyt ja pehmennyt, tarjoa tavalliseen.
Keitä kilo kuorittuja, jauhoisia perunoita kypsiksi. Kun liha on sulanut ja ruskistettu lisää mausteet ja neste. Lisää sipulit ja kuullota hetki.
Lisää Sipulit Ja Kuullota Hetki.
Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Ja hauduta, kunnes muusi on valmista. Kun leipäjuusto on lämmennyt ja pehmennyt, tarjoa tavalliseen.
Ihanaa Makua Potuille Antaa Ruskistettu Voi.
5 annosta) 1 kg poronkäristystä (pakaste) 2 (250 g) sipulia n. Perillä meitä odotti sopivat kirpeät pakkaset sekä yli metrin lumikinokset. Tiedoksi kyselijöille ja muillekin liha on valmiiksi siivutettu, ei muuta kun heittää pannulle!
Mainos Alkaa, Resepti Jatkuu Mainoksen Jälkeen.
Makua ja mehevyyttä poronkäristykseen antaa pekoni. Mureimman käristyksen saat kun haudutat sen uunissa esim. Ohje pussissa, sipuli lisätty, koska mielestäni käristys vaatii sipulin.
Hullun Hommaa, Mutta Aina Yhtä Palkitsevaa!
Anna tämän jälkeen käristyksen hautua parikymmentä minuuttia niin, että jauhot kypsyvät. Poroburgereiden ohje tulee seuraavassa postauksessa. Aloita käristyksen valmistaminen tavalliseen tapaan (ohje:
Tarjoa Poronkäristys Kuohkean Perunamuusin Kanssa.
Lisää joukkoon kohmeinen poronkäristysliha parissa erässä ja anna. Tässä tulee hieman uudistettu versio, jossa maut ovat kuitenkin samat kuin alkuperäisessä reseptissä. tehnyt. Ajelimme taannoin taas pohjoisen mökkimaisemiin kolmentoista tunnin ajan.