Raparperi Mansikka Jälkiruoka

Raparperi Mansikka Jälkiruoka. Kuumenna seos ja lisää sokeri. 350gr mansikoita (käytin pakastemansikoita) 300gr raparperia.

Epätrendikäs Ruokablogi: Raparperiposset On Helluntain Jälkiruoka
Epätrendikäs Ruokablogi: Raparperiposset On Helluntain Jälkiruoka from epatrendikasruokablogi.blogspot.com

Täydellinen jälkiruoka ja kesäherkku hellepäiviin! Kesällä maistuu raparperi ja mansikat. Mansikka ja raparperi ovat herkullinen ja raikas yhdistelmä 😋👌.

350Gr Mansikoita (Käytin Pakastemansikoita) 300Gr Raparperia.


Mustikkapaistoksen mausteeksi sopii 1/2 tl raastettua sitruunankuorta ja 1/2 tl kardemummaa. Keitä keskilämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Kesään kuuluvat raparperi, mansikat, jäätelö ja omenat.

(27) Juoma (6) Juustot (4).


Makuyhdistelmä oli loistava, sillä raparperit toivat kakkuun kirpeyttä, tuoreet mansikat antoivat kesäisen maun ja valkosuklaamousse toi kakkuun makeutta. Tarjoa hunajalla maustetun kermavaahdon kanssa. Tee kuten omenakaurapaistos, mutta laita omenoiden tilalle raparperia.

Kokeile Aamupalana, Välipalana Tai Jälkiruokana.


Rahka, suklaa, keksit, omena, banaani tai marjat. Ihanaa, että tänä vuonna mansikat ovat kypsyneet tavallista aikaisemmin. Tässä ihanan kuohkeassa sorbetissa yhdistyy raikas raparperi ja mansikka.

Voit Ripotella Hieman Sokeria Jokaisen Annoksen Päälle.


Sokerin sijaan vispipuuro makeutetaan mansikoilla ja sam hunajalla. Kesään kuuluu ehdottomasti mansikkakakku, jolla voi juhlistaa melkeinpä mitä tahansa: Tähän voi upottaa pihan runsaat raparperisadot.

Jälkiruoka Lasissa, Kesällä Grillissä, Herkullinen Leivonnainen Tai Helppo Ja Nopea Gluteeniton Tai Vegaaninen Herkku.


Sorbetista tulee unelmaisen kuohkeaa, kun vatkaat sitä muutaman kerran pakastamisen aikana. Mansikkahuuma on iskenyt raparperihuuman jälkeen. 3 dl:lla mustikoita tai mustikoiden ja vadelmien seosta.