Puolukka Mascarpone Jälkiruoka

Puolukka Mascarpone Jälkiruoka. Lisää keltuaisvaahto, kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto kevyesti nuolijalla nostellen. Koristele puolukkaherkku puolukoilla ja macaronseilla tai pienillä pipareilla.

Jälkiruoka Jouluksi Archives - Jotain Maukasta
Jälkiruoka Jouluksi Archives - Jotain Maukasta from www.jotainmaukasta.fi

Jälkiruoka lasissa, kesällä grillissä, herkullinen leivonnainen tai helppo ja nopea gluteeniton tai vegaaninen herkku. 1 1/2 prk/250 g pehmeää vaniljarahkaa. Täältä löydät parhaat jälkiruokaideat arkeen ja juhliin:

Tuoreilla Puolukoilla Paistoaikaa Voi Vähentää.


Hieman kirpeä puolukkarahka on perinteinen suomalainen jälkiruoka, joka maistuu tuhdinkin aterian päätteeksi. Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka (vetoisuus noin 1,5 l) kelmulla. Vehnäjauhojen määrä ei ole 1 dl vaan 1/2 dl.

Vatkaa Kermavaahto Löysäksi Vaahdoksi Ja Lisää Joukkoon Mascarpone.


Lisää keltuaisvaahto, kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto kevyesti nuolijalla nostellen. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja lisää vaahdon joukkoon. Sekoita murskatut piparit ja sulatettu voi keskenään ja painele seos kakkuvuoan pohjalle.

Lämmitä Dulce Se Leche Kattilassa Tai Mikrossa Hieman Notkeammaksi, Jotta Jälkiruoka On Helpompi Koota.


Jos sinulla ei ole monitoimikonetta, murskaa keksit hienoksi kaulimella. Avaa vaniljatanko ja kaavi siemenet. Vatkaa mascarpone ja jogurtti tasaiseksi.

Koristele Annos Sitruunankuorella Ja Syötävillä Kukilla.


200g digestivekeksejä 100g voita 2tl kanelia. Murskaa piparit ja sulata voi. Sekoita kaikki ainekset ja vatkaa vaahdoksi.

Kaada Seoksesta 1/3 Vuokaan, Levitä Päälle Puolet Puolukkasoseesta Ja Puolet Sulatetusta Suklaasta.


Survo puolukka hienoksi sokerin ja vaniljan kanssa. Annostele lasien pohjalle mansikoita ja lientä. Välillä paistos herkutellaan sellaisenaan, itsetehdyn jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.