Paholaisen Hillo Resepti. Kotitekoinen makea & tulinen rahka. Paholaisenhillon makean ja tulisen klassinen yhdistelmä on täydellinen makuelämys monen ruoan kastikkeena.
Tulinen Tomaattihillo - Alkuperäinen Resepti Dansukker from www.dansukker.fi
Lisää sipulit, valkosipuli, paprika, chili, tomaattimurska, vesi ja mausteet kattilaan. Tilaa glorian ruoka & viini. Sillä välin tässä vielä kuva valmiista hillosta:
Kotitekoinen Makea & Tulinen Rahka.
Uusia perunoita en lähtisi kuorimaan. Leikkaa tomaattien pintaan ristikkäisviilto ja kasta ne runsaassa kiehuvassa vedessä,. Mitä enemmän chilejä ja valkosipulia hilloon lisäilee, sitä voimmakkaamman siitä saa.
Kuori Sipulit, Pese Paprika Ja Chilit.
Systerin jälkipolttareita vietettiin viime vuoden elokuun lopussa. Jos käytät tuoreita tomaatteja, kalttaa eli kuori tomaatit ensin: Lisää joukkoon hillosokeri ja vesi.
Paholaisen Perunoihin Et Tarvitse Muuta Kuin Voita, Keitettyjä Perunoita Ja Paholaisen Hilloa.
Voit paloitella chilin sellaisenaan ilman kantaa, jos haluat hillosta erityisen tulista, miedompaa hilloa halutessasi poista siemenet ja kiinnikkeet. Myös chilillajike vaikuttaa tuohon tulisuuteen. Porsaan fileelle herkullinen täyte paholaisen hillosta ja tuorejuustosta.
Ja Croissanttien Kanssa Oranssi Paholaisen Hillo Oli Aivan Nappivalinta!
Sillä välin tässä vielä kuva valmiista hillosta: Kanaa á la paholaisen hillo. Reseptistä onkin tullut lukijoiden suosikkihillo ja blogin haetuin resepti.
Paholaisen Hillo On Tomaattinen, Makeantulinen Hillo, Joka Muodostaa Vuohenjuuston Ja Broilerin Kanssa Mukavan Makuyhdistelmän.
Paholaisen hillo on mausteinen, tulinen ja makea. Kaada tomaattilohkot liemineen kasariin ja leikkaa neljään osaan. 100 g chilejä (yhdistele erimakuisia, värisiä ja tulisuusasteeltaan erilaisia) 10 valkosipulinkynttä.