Mantelikala Ohje. Helppo mantelikala (seistä) 400 g pakasteseitä (annospaloja tai valmiita kuutioita) vähän vajaa 1 tl suolaa. 3 rkl tuoretta tilliä (silputtuna) 2 rkl sitruunamehua.
Mantelikala | Reseptit | Anna.fi from anna.fi
Kotiruokien klassikko mantelikala sopii hyvin viileisiin sadepäiviin. Helppo mantelikala (seistä) 400 g pakasteseitä (annospaloja tai valmiita kuutioita) vähän vajaa 1 tl suolaa. Alkuperäinen ohje valiolta, pieniä muutoksia tein, joten alla ohje miten minä ruoan tein.
Ota Kala Sulamaan Puolisen Tuntia Ennen Ruoanvalmistusta.
Asuessani ensimmäisessä ikiomassa kodissani löytyi pakkasestani usein paketti tuota finduksen klassista hokifilegratiinia. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään, säästä puolet mantelilastuista kuorrutteen päälle. Ripota lohifileelle 1 tl suolaa ja jätä maustumaan.
Kouluruokien Klassikko, Mantelikala, Maistuu Superhyvältä, Kun Käytät Runsaasti Mantelilastuja Ja Kuohukermaa Kalan Kuorrutteena.
Sulata kala ja laita uunivuokaan. Pyrin vähän heikolla menestyksellä tekemään kalaa kaksi kertaa viikossa. 3 rkl tuoretta tilliä (silputtuna) 2 rkl sitruunamehua.
Sulatejuusto Sopikin Hyvin Kuorrutteeseen, Ja Siitä Tuli Oikein.
Raasta sitruunan keltainen kuoriosa hienoksi raasteeksi ja lisää se leipämurujen joukkoon. Sei uunivuokaan, mausteet, korppujauhoja, sitruunaa, vähän kermaa, tilliä ja sitten vaan odottelemaan ruoan valmistumista. ½ tl sitruunapippuria (tai mustapippuria)
Katso Tämä Ja Tuhannet Muut Reseptit.
Helppo mantelikala (seistä) 400 g pakasteseitä (annospaloja tai valmiita kuutioita) vähän vajaa 1 tl suolaa. Mausta kalat suolalla ja pippurilla. Sekoita kaikki kuorrutteen ainekset sekaisin kulhossa.
Niihin Aikoihin Ruokavalioni Koostui Mantelikalan Lisäksi Lähinnä Maksamakkaravoileivistä, Atrian Veriletuista, Tuplajuustoista Ja Pinaattikeitosta.
Ollikokki tämä resepti kokoaa yhteen parhaat mantelikalareseptit, on helppo valmistaa ja todella maukas. Meillä kotona ainakin syödään kalaa aivan liian harvoin ja yleensä se on silloin lohta eri muodoissa. Mantelikala on kuitenkin niin hyvää, että sitä voisi syödä joka viikko.