Me tehdään piheinä ihan perus makirullia, joita tulee kerralla niin paljon yleensä, että niistä riittää kahdelle aterialle. Makit ovat pieniä sushirullia, joiden täytteenä on perinteisesti tonnikalaa, lohta ja kurkkua. Konjakkigraavattu lohi tehdään helposti näin:
Yleinen | 21.3.2009 4 0.
Kiehauta 7 rkl riisiviinietikka, puoli ruokalusikkalista suolaa ja 4 rkl sokeria. Raaka kala jokseenkin kammottaa mua (nykyään tosin vähemmän kuin joskus ennen), enkä aiemmin oikein ymmärtänyt sushin suosiota. Riittää, että kala saa väriä pintaan.
Maki, Nigiri, Sashimi, Chirashi Ja Temaki.
Näiden ohjeiden ja kuvien avulla opit, miten tehdään nigiri, maki, gunkan, california ja temaki. Mulla meni aika kauan, ennen kuin opin syömään sushia. 9 373,00 € (alv 0%) verkkokaupasta rahtivapaasti!
Älä Turhaan Arastele Sushin Tekemistä Kotona!
Voit kääriä temakit valmiiksi tai antaa illanistujaisvieraiden kääriä ne itse. Ohje noin 4 dl riisin maustamiseen: Nigirisushi on pieni, tiivis riisipallo, jonka päällä on kaunis viipale lohta, avokadoa tai munakasta.
Siikaa Loimutetaan Tohottimella, Mutta Sen Ei Tarvitse Kypsyä.
Sipaise riisin keskelle ohuelti wasabia. Punajuurisalaatti, uunipunajuuret ja muut herkut. Riisinjyvät pestään kylmässä vedessä puristelemalla ja annetaan vetäytyä puolisen tuntia.
Nosta Lohifilee Laakealle Vadille Nahkapuoli.
Vieraiden ei aina tarvitse istahtaa valmiiseen pöytään. Levitä riisiä ohueksi kerrokseksi kahteen kolmasosaan merilevämatosta. Sushin valmistus sujuu mukavasti porukalla ja herkulliset palat napsitaan heti tuoreina.