Karpalokiisseli Ohje

Karpalokiisseli Ohje. 10 dl karpalomehua 1 dl sokeria 5 rkl perunajauhoja ½ dl karpaloita 1. Kiehauta vedenkeittimessä vesi ja kaada se karpaloitten päälle.

Karpalokiisseli | Yhteishyvä
Karpalokiisseli | Yhteishyvä from yhteishyva.fi

Nosta kattila pois liedeltä ja anna kiisselin jäähtyä. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se kiehahtaa. (93 kpl) 5 4 3 2 1 0.

Mittaa Kattilaan Vesi, Karpalot Ja Sokeri.


Anna kiehua hiljalleen 2 min koko ajan sekoittaen. Kiisselin juotavaksi tarkoitetusta, erittäin löysästä versiosta käytetään nimitystä mehukeitto. Karpalokiisseli on monelle ikäpolvelle tuttu jälkiruoka.

Karpalot Kattilaan, Vesi Mukaan, Keitetään Ja Kuoret Siivilöidään Pois.[Br]Kuoret Voi Käyttää Vaikka Kiisseliin, Jonkun Toisen Marjan Tai Muun Kera.[Br]Keitettyyn Karpalomehuun Lisätään.


Karpaloista tehdään upea loppuvuoden kiisseli. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten äidin karpalokiisseli valmistetaan. Karpalokiisseli ja kinuskikerma on makean ja kirpakan yhdistelemä ihana jälkkäri!

Energia 79 Kcal / 100 G.


Herkuttele jäähtynyt karpalokiisseli sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa. 5,0 (1 arviota) 30 min. Kisel' = hapahko jauhopuuro, hyytelö), ja venäjällä se tarkoittaa karkeista kaurajauhosta hapatettua ja.

Kun Sekahedelmäkiisseli Alkaa Uudelleen Kup­lia, Nosta Kattila Jäähtymään.


Murskaa karpalot kattilassa, niin saat niistä ihanasti makua kiisseliin. Keitä, kunnes marjat ovat vaalenneet, aikaa kuluu noin 30 minuuttia. 10 dl karpalomehua 1 dl sokeria 5 rkl perunajauhoja ½ dl karpaloita 1.

Ehkä Olen Viimeinen Dinosaurus, Kun Kirjoitan Esiliinoista.


Se sopii erityisesti juhlahetkien jälkiruoaksi. Mittaa kaikki maitokiisselin aineet pinnoitettuun kattilaan. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.