Karpalokiisseli Ohje. 10 dl karpalomehua 1 dl sokeria 5 rkl perunajauhoja ½ dl karpaloita 1. Kiehauta vedenkeittimessä vesi ja kaada se karpaloitten päälle.
Karpalokiisseli | Yhteishyvä from yhteishyva.fi
Nosta kattila pois liedeltä ja anna kiisselin jäähtyä. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se kiehahtaa. (93 kpl) 5 4 3 2 1 0.
Mittaa Kattilaan Vesi, Karpalot Ja Sokeri.
Anna kiehua hiljalleen 2 min koko ajan sekoittaen. Kiisselin juotavaksi tarkoitetusta, erittäin löysästä versiosta käytetään nimitystä mehukeitto. Karpalokiisseli on monelle ikäpolvelle tuttu jälkiruoka.
Karpalot Kattilaan, Vesi Mukaan, Keitetään Ja Kuoret Siivilöidään Pois.[Br]Kuoret Voi Käyttää Vaikka Kiisseliin, Jonkun Toisen Marjan Tai Muun Kera.[Br]Keitettyyn Karpalomehuun Lisätään.
Karpaloista tehdään upea loppuvuoden kiisseli. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten äidin karpalokiisseli valmistetaan. Karpalokiisseli ja kinuskikerma on makean ja kirpakan yhdistelemä ihana jälkkäri!
Energia 79 Kcal / 100 G.
Herkuttele jäähtynyt karpalokiisseli sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa. 5,0 (1 arviota) 30 min. Kisel' = hapahko jauhopuuro, hyytelö), ja venäjällä se tarkoittaa karkeista kaurajauhosta hapatettua ja.
Kun Sekahedelmäkiisseli Alkaa Uudelleen Kuplia, Nosta Kattila Jäähtymään.
Murskaa karpalot kattilassa, niin saat niistä ihanasti makua kiisseliin. Keitä, kunnes marjat ovat vaalenneet, aikaa kuluu noin 30 minuuttia. 10 dl karpalomehua 1 dl sokeria 5 rkl perunajauhoja ½ dl karpaloita 1.
Ehkä Olen Viimeinen Dinosaurus, Kun Kirjoitan Esiliinoista.
Se sopii erityisesti juhlahetkien jälkiruoaksi. Mittaa kaikki maitokiisselin aineet pinnoitettuun kattilaan. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.