Joulu Jälkiruoka

Joulu Jälkiruoka. Parasta viktorian kiisseli on pakastemansikoista sauvasekoittimella hurautetun. Helppotekoinen, kääretortusta rullattu jouluhalko voi olla joulun kakku tai aterian päättävä jälkiruoka.

Trifle On Joulun Helpoin Jälkiruoka – Katso Ohje
Trifle On Joulun Helpoin Jälkiruoka – Katso Ohje from mutsimedia.fi

Näin vain kuorruttaminen jää juhlien alle. Onko joulun jälkiruoka vielä hakusessa? Tämän jälkkärin voit tehdä aattoaamuna ylijääneestä riisipuurosta tai valmistaa puuron tätä varten.

Jälkiruoka Tulee Myös Aivan Eri Tavalla Esiin, Kun Se Tarjotaan Valmiina Kauniina Annoksina Läpinäkyvästä Lasista, Jossa Näkyvät Jälkkärin Eri Kerrokset, Värit Ja Sävyt.


Joulun jälkiruoka päättää suloisesti aterian. Näin joulun alla uunimme on käynyt kuumana. Ihanan samettinen pannacotta tai perinteinen sekahedelmäkeitto riisipuuron kera maistuvat kaiken ikäisille.

Omenalla Ja Puolukalla Saadaan Lisää Makuvivahteita.


Varsin monta kertaa uunin lämpöön on sujahtanut valkosuklaata paahtumaan. Kuuluuko sinun jouluusi perinteinen luumujälkiruoka, raikas jäädyke, samettinen mousse vai ranskalainen jouluhalko tai joku muu jouluinen kakku? Sesongin juhlaruokien runsaiden makujen jälkeen suu kaipaa jotain raikasta ja makeaa.

Karpalokiisseli On Hienostuneen Raikas Lopetus Jouluaterialle.


Vaikka suolaiset pääruoat ovat joulupöydässä usein odotetuimpia, ei kannata unohtaa joulun ihania jälkiruokia: Suussa sulava kakku on mitä parhain joulun jälkiruoka. Ihanan piparkakkurahkakakun voit tehdä valmiiksi jo edellisenä iltana.

Marinoidut Hedelmät Ja Kiisselit Yksinkertainen, Tyylikkään Raikas Jälkiruoka Syntyy Marinoimalla Tuoreita Tai Kuivattuja Hedelmiä Mausteisessa Liemessä.


Tänä vuonna kannattaa kokeilla myös glögipannacottaa, suklaajäädykettä tai polkamuffineita. Onko joulun jälkiruoka vielä hakusessa? Jouluinen jälkiruoka on aterian loppuhuipennus.

Pannacotta On Uskomattoman Helppo Jälkiruoka, Joka Maistuu Joulun Aikaan Glögillä Maustetulla Marjasoseella.


Riisi, luumu, päärynä, karpalo ja puolukka kuuluvat perinteiseen suomalaiseen jouluun. Perinteisin joulupöydän rahka on tietenkin luumurahka, joka syntyy helposti vaniljanmakuisesta maustetusta rahkasta, vispikermasta ja luumumarmeladista. Italialaisten kermavanukas, panna cotta (panna = kerma, cotta = keitetty) valmistuu vaivattomasti ja saa makunsa esimerkiksi kahvista, sitruunasta tai vaniljasta.